Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag met kleine opfrisbeurt en Fallout 76, Anthem & The Blackout Club

02/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een paar dagen van nasty nattigheid, schijnt de zon er inmiddels vrolijk op los. Althans, dat doet hij bij ons in Amsterdam op het moment dat we een nieuwe editie van Einde van de Week Vrijdag opnemen. En elke vaste kijker van Gamekings weet dat als het buiten lekker weer is, de mannen dan het spreekwoordelijke zonnetje in huis zijn. En dat is precies wat je nodig hebt voor een spetterende afsluiting van de werkweek en een vrolijk inluiden van een nieuw weekend. Daarom serveren we je een overheerlijk menu met games als Fallout 76, The Blackout Club Anthem en een nieuwe MediEvil.

Meer beleving, meer fun en meer trailers

We hebben Einde van de Week opgefrist. We doen dit item nu al flink aantal jaren en willen de zaken gewoon weer even op scherp zetten. Nog wat meer beleving en passie er in stoppen. Daarom beginnen we voortaan elke editie met de vragen ‘wat hebben we deze week gespeeld’ en ‘wat gaan we aankomend weekend spelen’. En wie weet kunnen we een game soms door een embargo niet verklappen, maar in dat geval weet je dan wel dat we met iets speciaals bezig zijn. Altijd prijs dus.

Daarnaast gaan we meer trailers tonen in Einde van de Week. Meer beeld. Er komen elke week veel trailers uit en geheid zie je die niet allemaal (ben je namelijk wel even bezig). Handig dat wij de toppers dan op een rij zetten en van passend commentaar voorzien. Hoef je zelf niet te gaan zoeken. Beetje zoals in Filmkings. En in dat item werkt die aanpak erg goed. Welke trailers we dit keer doen? Nou, niet de minste. Wat dacht je bijvoorbeeld van de trailers van Fallout 76,The Blackout Club, Anthem en de nieuwe MediEvil. Klinkt goed toch? Dachten wij ook. Klikken op die play-button dan maar.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch