Menu Premium
Loading...

EvdWV over Mass Effect: Andromeda, Mafia III en Persona 5

31/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Einde van de week vrijdag tijd! Het is mooi weer, dus Steven heeft zijn korte broek aan, David rockt zijn zomerse sokken en er is een Destiny 2 trailer uitgekomen. De trailer onthuld nog niet veel over de gameplay, maar Steven en David hebben wel wat dingen eruitgehaald waar zij het graag met je over willen hebben. Ook hebben de mannen nieuws over Mass Effect: Andromeda, Mafia III en Persona 5.

Na lang wachten is er weer een tipje van de Destiny 2 sluier gelicht. De met name komische trailer onthuld kleine aspecten van het tweede deel van de immens populaire game. Steven en David hebben aardig wat uren, dagen, weken, of misschien wel maanden aan grindwerk in het eerste deel zitten en zijn benieuwd wat Destiny 2 te bieden heeft.

Dat de Japanse games zoveel meer innovatief zijn, wekt natuurlijk vragen op.

Mass Effect: Andromeda krijgt, zo’n anderhalve week na de release, nog steeds veel kritiek. De fans hadden torenhoge verwachtingen en vinden de game erg tegenvallen, maar hoe terecht is deze kritiek? Is de game dan echt zo slecht, waren de vorige delen te goed, of moet hij flink bijgeschaafd worden? Naast Mass Effect: Andromeda kreeg ook Mafia III veel kritiek na de release. DIt is al een half jaar geleden, maar nu komt de nieuwe DLC Faster, Baby eraan. Daarnaast is de demo alweer gratis te spelen op alle platforms.

Naast al deze kritiek is Japan aan het vlammen. Met games als The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Nioh, NieR: Automata en Persona 5 maken ze erg veel indruk. Vooral op onze samurai sensei Steven. Dat de Japanse games, ten opzichte van de westerse games, zoveel meer innovatief zijn, wekt natuurlijk vragen op. Het wekt ook een leuke Persona 5 prijsvraag op. We hebben namelijk een toffe Take Your Heart limited edition én twee SteelBook edition PS4 exemplaren van Persona 5 om weg te geven. Meer info zie je in Einde van de Week Vrijdag over Mass Effect: Andromeda, Mafia III en Persona 5.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch