Menu Premium
Loading...

EvdWV: Mad Box gaat de concurrentie aan met PlayStation & Xbox

04/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zo’n jaarwisseling is in ieder geval om een ding erg handig. En dat is dat je elk tekstje kunt beginnen met de melding dat dit de eerste keer is. Zo ook bij deze Einde van de Week Vrijdag. We serveren je namelijk namelijk de eerste editie van 2019. Jelle en JJ zetten de oeroude traditie voor het zoveelste jaar gewoon voort en pompen, lekker uit de losse pols, wat game-knowledge je kamer in. Zodat je met een smile het weekend in gaat. Bijvoorbeeld over de uitspraak van de Amerikaanse beroepsfantast Michael Pachter die denkt dat Bethesda nog dit jaar Elder Scrolls 6 in de shops gaat leggen. Nou, daar hebben Jelle en JJ wel een mening over. Overigens niet dezelfde…

Gaat de Mad Box de strijd met PlayStation en Xbox aankunnen?

Dan is er het nieuws dat er een nieuwe console aankomt. Niet van Sega, niet van Google en ook niet van Amazon, maar van Slightly Mad Studios. Slightly Mad who? Inderdaad. De makers van de overigens erg sterke Project Cars-serie. Zij zijn naar eigen zeggen bezig met de zogenaamde Mad Box. Een console dat onder andere 120 frames-per-seconde ondersteunt voor virtual reality en even snel als de snelste PC van het moment gaat zijn. Klinkt stoer, maar kunnen ze dit waar maken? Kunnen ze opboksen tegen de grootmachten? En hoe duur moet zo’n console wel niet gaan worden? Wordt de Mad Box een console voor mad gamers met mad money?

Wat maakt een goede gametrailer?

De twee heren sluiten de eerste Einde van de Week Vrijdag van het jaar af met een discussie over wat een goede game-trailer is. Ze doen dit aan de hand van een top 3 trailers die ze op het YouTube-kanaal Gameost tegen kwamen. Plus een video met hele rare glitches in FIFA 19 (met dank aan GAF) die JJ steeds vaker tegen komt. En hem tot razernij brengen. Verliezen is al kut, maar verliezen doordat de computer een fout maakt, dat is helemaal onverteerbaar. Kijk smakelijk!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch