Menu Premium
Loading...

EvdWV over Link’s Awakening, massa-ontslag bij Activision & Black Ops 4

15/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De lente is begonnen! En dan zijn we bij Gamekings altijd extra vrolijk. Balen dus dat we helaas toch met slecht en droevig nieuws moeten beginnen in deze editie van Einde van de Week. Want er vlogen dus deze week bijna 800 mannen en vrouwen uit bij Activison Blizzard. En hoe hard we af en toe ook kunnen zijn over games en publishers, de mensen op de werkvloer, die de games kopen en de PR doen, die kunnen weinig doen aan de koers van de hedendaagse publishers die alleen nog maar aan winst denken. Daarom hebben JJ en Kevin er wel het een en ander over te zeggen.

Nintendo maakt de fans weer enorm happy. Lukt dat ook bij Kevin en JJ?

Gelukkig is er ook nieuws wat beter past bij zo’n heerlijk zonnige dag als deze. Want Nintendo kwam met een aantal hele fijne aankondigingen in hun Nintendo Direct. Zo komt Nintendo dit jaar nog met een remake van de in 1993 uitgebrachte Game Boy classic adventure The Legend of Zelda: Link’s Awakening. Gewoon pontificaal straks op je Switch.  En dan was er ook Super Mario Maker 2 en een nieuwe game van Platinum Games, Astral Chain. Kevin is een van onze Nintendo-kenners en -liefhebbers en dus is het interessant om te zien wat hij er van vindt. 

En dan is er nog een rechtszaak tegen Activision. Omdat een bekende worstelaar vindt dat zijn karakter wel verdacht veel lijkt op een karakter in Call of Duty Black Ops 4. En als Activision Blizzard dan toch zo’n record omzet heeft behaald, dan kunnen er wel wat knaken van hen naar hem. Toch…

Kevin en JJ zitten er klaar voor om jullie zonnige vrijdag nog zonniger te maken. Veel plezier en have a good weekend met mogelijk een van de vijf games uit de Week der Weken.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch