Menu Premium
Loading...

EvdWV over Kingdom Hearts 3, Generation Zero & Far Cry New Dawn

25/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De release van Resident Evil 2 Remake staat vandaag, 25 januari eindelijk voor de deur. Vandaar dat we ook nog speciaal wat nieuws voor jullie bij elkaar hebben weten te schrapen. De mannen Koos en Jelle zijn wel weer aan weekend toe want er staan een hoop toffe games klaar om getest te worden. Vandaag gaan ze het hebben over de nieuwe trailers van Generation Zero, Far Cry New Dawn en Anno 1800. Gooi je voeten maar omhoog en trek een koud pilsje open en geniet van deze Einde van de Week Vrijdag op je beeldscherm.

Mickey, Goofy & Katrien zitten in een boom

Jawel, nog een laatste weekend slapen en dan staat de release van Kingdom Hearts 3 eindelijk voor de deur. Het spel waar de fanbase al jaren om aan het schreeuwen is, is dan bijna binnen hand bereik. Zo kan Koos ├ęcht niet wachten om met zijn sleutel iedereen voor z’n kop te rammen. We hebben in veel trailers al een hoop mooie werelden voorbij zien komen, zoals die van Toy Story en The Pirates of The Carribean. Zijn jullie er ook klaar voor? Is het die 13 jaar wachten waard geweest? Je ziet het volgende week in onze gloednieuwe review!

Generation Zero in Zweden

Boris zal waarschijnlijk wel laaiend worden als hij dit hoort, de makers van zijn favoriete franchise, oftewel Just Cause komen met een nieuwe game. Avalance Studios heeft een nieuwe game gemaakt genaamd Generation Zero. In het spel speel je een jongvolwassene die terug is gekomen van zijn excursie naar een eiland. Hij komt erachter dat de wereld die hij kende niet meer is zoals het was. Deze wereld is nu compleet overgenomen door robots. Je kunt het spel alleen spelen of co-op met 3 vrienden samen. Doet jullie dit ergens aan denken? En zijn jullie hier benieuwd naar? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch