Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag over crossplatform PSN en GTA Online After Hours

20/07/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zijn er bijna! Het is super mooi weer en dat betekent dat de Gamekings Zomerweken heel erg dichtbij zijn. Maar eerst is het tijd voor een nieuwe Einde van een normale Week Vrijdag. We hebben weer een aantal sappige nieuwtjes aan de haak geslagen die we vandaag gaan behandelen. Het lijkt er steeds meer op dat ook Sony crossplatform toe gaat staan, er zijn nieuwe gedragsregels binnen Rainbow Six Siege en Guerilla Games breidt uit zodat ze meer games sneller uit kunnen brengen. Dit en meer in: Einde van de Week Vrijdag over crossplatform PSN en GTA Online After Hours.

GTA Online After Hours releasedate bekend

De game die echt miljoenen heeft verkocht op diverse platformen en zelfs verschillende platformgeneraties, leeft nog steeds. Rockstar blijft hun kindje continu nieuwe content geven. Zo is het ook nu weer raak, want op 24 juli gaat de nieuwe update genaamd After Hours live. Spelen jullie nog GTA? En zitten jullie op deze update te wachten? Laat het weten in de comments!

We hebben het er al meer over gehad: Fortnite, crossplay en PlayStation. Even in het kort, PlayStation staat crossplay niet toe voor Fortnite. Nu lijkt het er toch op dat het eraan zit te komen in de nabije toekomst. Dan kan je eindelijk crossplay met je PlayStation vrienden gaan spelen. Hoe dit precies zit, hoor je in dit item.

Om alvast in de stemming van de Zomerweken te komen hebben we een aantal zomerse dilemma’s voorbereid. Zoals: Een heftige geile vakantieliefde of geheel uitgerust terugkomen van vakantie? Een koud biertje of een lekkere cocktail op een terras? En: een week gratis op vakantie naar een plek naar keuze of nu als enige op de hele wereld Cyberpunk spelen? Dit en meer in: Einde van de Week Vrijdag over crossplatform PSN en GTA Online After Hours.

Vergeet niet op Nerd Culture te stemmen voor de Dutch Podcast Awards! Je kunt hier stemmen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch