Menu Premium
Loading...

EvdWV over de Crossplay-rel, EA’s lootboxes en Fortnite

22/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eerste week na de E3 zit er alweer op en dus kunnen we eindelijk weer een Einde van de Week Vrijdag opnemen. Eentje zonder het thema van de E3, alhoewel de naschokken van de beurs in Los Angeles nog steeds voelbaar zijn. En dat vinden we helemaal niet erg op de redactie want normaliter is eind juni de zomerluwte al goed voelbaar. Deze vrijdag dus niet en dat zie je in deze goedgevulde Einde van de Week Vrijdag met Kevin en JJ over de Crossplay-rel, EA’s lootboxes en Fortnite.

EA wil voortaan faire dingen doen in games

Neem nu bijvoorbeeld de hele rel rond PlayStation en de crossplay tussen de consoles. PlayStation zegt (vooralsnog) ‘nee’ en Xbox en Nintendo maken daar handig gebruik van door een humoristisch filmpje online te zetten waarin ze samen Minecraft spelen. Is dit goed gevonden of een beetje gemakkelijk scoren? Kevin en JJ hebben het er over. Of het in onze ogen bizarre statement van Patrick Söderlund van EA over de lootboxes en microtransacties in de games van zijn bedrijf. JJ gaat bijna uit zijn plaat. Dan Epic, die de endgame van Fortnite wil gaan veranderen. Dat zijn toch wel een paar hete hangijzertjes…

Tot slot hebben we nog de fantastische demo van Cyberpunk 2077 die de wereld sinds vorige week heeft verdeeld in gelukkige mensen die hem gezien hebben en ongelukkige mensen die hem niet hebben gezien. CD Project Red heeft gisteren aangegeven dat de demo in Los Angeles werd gespeeld op een high end PC. Is dit normaal en begrijpelijk of worden we hier een beetje voor de gek gehouden? Kevin en JJ nemen het met je door in deze Einde van de Week Vrijdag over de Crossplay-rel, EA’s lootboxes en Fortnite. We wensen je alvast een fijn weekend!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch