Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag over Death Stranding, Fallout 76 en Call of Duty

28/09/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het was weer eens een drukke week vol toffe items maar het weekend nadert. Voor ons blijft het zelfs in het weekend nog druk, want Firstlook Festival staat om de hoek. Mocht jij nou nog geen tickets hebben voor dit geweldige evenement, waar bijna alle Gamekings ook aanwezig zijn, dan kun je altijd nog tickets bestellen. Maar voordat het tijd is om helemaal bezopen te worden dit weekend, hebben Kevin en Jelle nog het een en ander te zeggen. Een mooie afsluiter voordat we het weekend beginnen dus! Geniet van het item Einde van de week Vrijdag over Death Stranding, Fallout 76 en Call of Duty.

Take me home, country roads!

Bethesda heeft eindelijk de vault-deur opengemaakt en de bèta datum aangekondigd. Wat al vanaf het begin duidelijk was, is dat de bèta eerst beschikbaar is voor mensen met een Xbox One. Mensen met een Xbox One kunnen namelijk al op 23 oktober beginnen met Fallout 76, en de mensen met een PlayStation 4 of een PC kunnen de bèta pas spelen op 30 oktober. Nog even wachten dus. De bèta is voor nu pre-order only, dus als jij Fallout 76 hebt gepreorderd, dan kun jij netjes op de 23ste of de 30ste beginnen aan de bèta. De bèta draait niet 24/7. Bethesda zegt zelf dat de bèta ongeveer 4 tot 8 uur per dag speelbaar is. Wat voor nu duidelijk is, is dat de game volledig speelbaar is, dus er zijn vooralsnog geen verdere restricties tijdens de bèta.

Death Stranding

Recentelijk is er op de Tokyo Game Show een nieuwe trailer gedropt voor Death Stranding, met niemand minder dan Troy motherfucking Baker. Voor de mensen die hem niet kennen, schaam je. Troy Baker is namelijk de stem van Joel in The Last of Us en Booker DeWitt in Bioschock Infinite. Natuurlijk heeft Troy Baker aan nog meer materiaal zijn stem verleend, maar dit zijn wel de meest bekende rollen van hem. Vooralsnog weten wij nog steeds niet waar de game over gaat, wat je taak is of hoe de game speelt. Wordt het een RPG? Shooter? of toch een RTS? Als je Death Stranding opzoekt op Wikipedia krijg je te zien dat het spel valt onder ‘Actiespel’. Wij zijn nieuwsgierig naar meer informatie over Death Stranding, maar voor nu kunnen we zeggen dat de trailers er episch uitzien.

Doe even lekker mee!

Het grote Gamekings onderzoek!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch