Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Black Friday: Sicke gaming deals!

23/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat leuk dat jullie kijken naar een nieuwe editie van Einde van de Week Vrijdag. Vandaag hebben we onze vriendelijke reus Daan weer uitgenodigd om samen met Koos de studio op stelten te zetten. En speciaal voor deze gelegenheid hebben zij ook even samen een nieuwe mooie Gamekings trui aangetrokken. Omdat het vandaag natuurlijk officieel Black Friday is, hebben we voor jullie nog een aantal leuke aanbiedingen op een rijtje gezet. Van gloednieuwe webcams tot racesturen en zelfs een Nintendo Switch. Ook hebben we nieuws over Spider-Man en The Lion King trailer. Wil je nog meer weten wat er deze week is gebeurd? Check dan zeker even deze vlotte Einde van de Week Vrijdag.

Simba is terug!

Gisteren kwam de nieuwe trailer van The Lion King op YouTube uit. Voor veel mensen is dit wel de meest iconische Disney film aller tijden. De trailer ziet er verschrikkelijk mooi uit. De maker van The Jungle Book, Jon Favreau die ook bekend is van zijn werk aan Iron Man, heeft deze film geregisseerd. In de film kun je ook grote namen verwachten zoals Beyonce Knowles als Nala en Donald Glover als Simba. En met de muziek van de super getalenteerde Hans Zimmer, moet dit wel een prachtig resultaat gaan worden.

Spider-Man Turf Wars DLC

De tweede DLC van Spider-Man staat alweer voor de deur. Zo heeft Insomniac Games een verschrikkelijk goeie game neer weten te zetten op de PlayStation 4. In de Turf Wars DLC krijg je te maken met de storyline van de maffia baas Hammerhead. Het is een donkere en duistere DLC, waarbij we weer nieuwe story missions mogen spelen als Peter Parker. Gaat het ze lukken om ons weer zo enthousiast te krijgen voor de game zoals de eerste DLC dit deed? Wij kunnen niet wachten om hiermee aan de slag te gaan. Heb jij nog tips voor Black Friday sales? Laat het ons even weten in de comments hieronder!

View this post on Instagram

Black Friday Sale! Kom de koude winter dagen door en pik voor €10 euro de officiële GAMEKINGS JEUUUUUJJJJ SJAAL op. Met actie code: "GKWINTER" bespaar je 33% korting op je aankoop. Check de link in de bio! ??

A post shared by Gamekings (@gamekings) on

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch