Menu Premium
Loading...

EvdWV met Battle Royale games, Villager Switch tas prijsvraag en de cast van Red Dead Redemption 2

07/09/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het einde van de week is weer aangebroken. Naast alle toffe items die we deze week hebben opgenomen zijn wij ook heel erg druk geweest met het plannen van Firstlook Festival en de Tokyo trip. Ook hebben we wat leuke prijsvragen voor jullie om te winnen. Kom woensdag 12 september lekker gezellig kijken naar onze Tokyo uitzwaai stream van 12:00-18:00 op ons Twitch kanaal. Check het nu in EvdWV met Battle Royale games, Switch tas prijsvraag en de cast van Red Dead Redemption 2.

Battle Royale games blijven maar komen

Call of Duty Black Ops 4 staat al bijna voor de deur. De game wordt uitgegeven op 12 oktober 2018. Het is nu al een tijdje bekend dat Call of Duty ook met een eigen Battle Royale mode komt genaamd Blackout. Vanaf 10 september is de bèta beschikbaar voor Blackout op de PlayStation 4. Xbox One en PC zullen hierin later volgen. Verder heeft ontwikkelaar Industry Games recentelijk de nieuwe game Zeus Battlegrounds aangekondigd. De game bestaat uit een Battle Royale mode waarin je een demi-god bent. De gameplay bestaat voornamelijk uit hand to hand combat met zwaarden en schilden. Tijdens het spel drop je met 100 andere halfgoden op Olympus om jezelf te bewijzen ten opzichte van Zeus. Wie gaat daadwerkelijk Olympus overnemen? De Zeus Battlegrounds Bèta is deze maand gratis te spelen op Steam, PlayStation 4 en Xbox One.

Nieuwe prijsvraag, nieuwe kansen!

Deze week hebben wij niet één, maar twee prijsvragen voor je! We geven dit keer een super toffe Nintendo Switch tas weg, van Villager Supplies (hun Instagram) voor de echte liefhebbers. Mensen die graag de deur uit gaan en toch hun favoriete games mee willen nemen. Hoe kun je winnen? Maak een leuke, grappige, domme foto met jezelf en je Switch en stuur deze op naar redactie@gamekings.tv om mee te doen aan deze prijsvraag. De Kickstarter van dit project is nu van start gegaan en hier te vinden!

We zijn nog niet klaar, we geven ook twee PlayStation edities weg van de Destiny 2: Forsaken expansion. Laat ons weten waarom jij deze code verdient door je tofste comment hieronder te plaatsen. Ook kun je kans maken op een code door onze Instagram post te liken en daar je comment te plaatsen.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch