Menu Premium
Loading...

EvdWL over top deals Black Friday, Demon’s Souls & NioH 2

26/11/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

De week loopt bijna ten einde. Gelukkig hebben het hoogtepunt voor de vrijdagmiddag nog voor je klaar staan. We hebben het dan niet alleen over een zwarte vrijdag, maar ook over Einde van de Week Live. Jouw favoriete vrijdagmiddag stream, item en podcast waar we alle nieuwtjes van het afgelopen week behandelen. Zo is het vandaag niet anders. Want we hebben aardig wat te bespreken. Nieuws over nieuwe games, geruchten, aankondigen en nog veel meer.

Op jacht naar de beste Black Friday deals

Vandaag hebben we een oude bekende aan tafel, en dat is niemand minder dan Steven. Handig als we het gaan hebben over de beste deals op Black Friday. Natuurlijk gaat hij het hebben over wat hij de laatste tijd allemaal heeft gespeeld. En wat wil hij de komende tijd gaan spelen? Verder is het vandaag dus Black Friday. Zijn er nog wat vette deals die we hebben gemist? En natuurlijk hebben we hieronder ook de deals van MSI staan. Want ook zij pakken uit. Daarnaast hebben we veel nieuwtjes te bespreken. Echter is het ook gewoon fijn om zeker nu. Op jacht te gaan naar aanbiedingen. Want Jelle is op zoek naar een paar goede deals. Dit en nog veel meer zie je allemaal in Einde van de Week Live.

Check de kortingen van MSI.

Sponsor MSI is helemaal klaar voor Black Friday. De aanbiedingen lopen t/m 5 dec. Alle Black Friday aanbiedingen staan netjes op een rij op hun website en kunnen hier bekeken worden. En zoals altijd zeggen we dan: niks moet, alles mag. Doe er lekker je voordeel mee.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch