Menu Premium
Loading...

EvdWL special over The Game Awards & nieuwe content GTA Online

10/12/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Welkom bij Einde van de Week Live. Het is je favoriete item en podcast om je weekend goed mee te beginnen. En zo is vandaag niet anders. Helemaal omdat we is een speciale editie voor je klaar hebben staan. Er vond donderdagnacht namelijk een heel speciale stream plaats. We hebben het natuurlijk over The Game Awards van Geoff Keighley. En daar zijn we met zijn allen voor opgebleven. Of toch niet? Gelukkig hebben we dan een speciale editie van EvdWL die vrijwel volledig in het teken staat van The Game Awards. De vetste trailers worden voor jou allemaal besproken en geduid.

Er al van nieuwe games aangekondigd tijdens The Game Awards

Er is echt een shitload aan nieuwe games aangekondigd. En het heet ook nog eens niet voor niets Awards, want er zijn ook prijzen weg gegeven. Zo kon je de afgelopen tijd stemmen op je favoriete games. Dat hadden we eerder gedaan in EvdWL. Logisch dus dat we de winnaars even doornemen en langs onze eigen ‘smaak-lat’ leggen. Ook zijn we natuurlijk benieuwd naar de trailers van aankomende games. Jelle en Skate gaan er relaxed voor zitten en bekijken de trailers van onder andere Horizon Forbidden West, Slitterhead, Suicide Squad: Kill the Justice Lague, Forspoken, Saints Row, Dying Light 2, Hellblade 2: Senua’s Sage, Dune Spice Wars, Wonder Woman, Tiny Tina’s Wonderland en nog veel meer. Welke games lijkt ons het vetst? En welke aankondiging hadden we echt niet verwacht? Tot slot gaan we ook wat nieuwtjes bespreken. Zo hebben we het nog over de nieuwe verhalende content van GTA Online en Ubisoft NFT’s. Dit en meer in een speciale editie van EvdWL.  

Check de korting van MSI

MSI komt deze week in samenwerking met Alternate een behoorlijk harde aanbieding. De GE Raider gaming laptop is het vlaggenschip van MSI met een dikke i9 processor en 3080Ti videokaart aan boord. Deze laptop is nu in de aanbieding bij Alternate, met een korting van maar liefst 700 euro.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch