Menu Premium
Loading...

EvdWL over Xbox Showcase, oplage PS5, Dr Disrespect en Call of Duty

17/07/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

We naderen het einde van de GKE3 periode met de grote livestream van Xbox op de planning voor aankomende donderdag. Hét antwoord van Microsoft op de first party games op de PS5. Logisch dat JJ, Koos en Skate in deze nieuwe editie van Einde van de Week Live vooruitkijken naar dit event. Wat gaan we zien, wat verwachten we? Moeten we aan management expectation gaan doen of mogen we ook echt wel wat ‘eisen’ van de medewerkers van Phil Spencer?

Hoeveel PS5 consoles komen er straks bij launch in de winkel te liggen?

We hebben het ook over de PS5 en dan met name over de hoeveelheid consoles die we straks bij launch mogen verwachten. Sony zegt dat ze er tien miljoen willen produceren voor het eind van 2020. Maar komen die ook allemaal wel op tijd naar het Westen toe? Met al die Corona beperkingen? En de launch van Ghost of Tsushima? Hoe verliep die? Is het de perfecte afsluiting van een indrukwekkende lineup van de PS4? Of denken de heren dat Sony er na de launch van de PS5 toch nog een aantal PA4 exclusives uit gaat gooien?

Dr DisRespect verbreekt stilzwijgen

Dan was er eindelijk ook nieuws over Dr Disrespect. Nee niet Jelle, maar die Amerikaan met die snor die zo populair is op Twitch. Tot ie er werd af gemieterd. Met een permaban aan de broek. Hij heeft eindelijk een interview gegeven. Wat zei hij en hoe denken we dat zijn toekomt er uit gaat zien? Er was opnieuw wat nieuws over Call of Duty, PES 2021 en Google Stadia. Wat vanzelfsprekend even doorgenomen moet worden. En dit is maar een fractie van alles wat je in het komende anderhalf uur voorbij hoort of ziet komen. Want niks is leuker dan het weekend beginnen met een lekkere Einde van de Week op je koptelefoon en/of beeldscherm. Prettig weekend en stay safe!

Krijg tot 300 euro Steam tegoed bij aankoop MSI producten

MSI heeft een zonnige zomer actie lopen op geselecteerde desktops, monitoren en gaming chairs. Bij aankoop van een dergelijk product kun je tot $300 Steam tegoed verkrijgen. De uitleg over deze actie en alle uitleg verkrijgbare producten kun je hier aantreffen.

World Tour 20XX Shirts zijn weer verkrijgbaar!

De World Tour 20XX is onze ode aan alle digitale werelden die we hebben mogen bezoeken tijdens de coronalockdown en tijdens onze jeugdige jaren die ons gevormd hebben. De World Tour 20XX shirts zijn tot stand gekomen in samenwerking met Reell en zijn in zeer beperkte mate nog verkrijgbaar. Alle voorraad via de onderstaande link is het laatste wat we nog hebben, op is dan ook echt op helaas. Bestellen kan via deze link!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch