Menu Premium
Loading...

EvdWL over Xbox & Bethesda, de beste E3 2021 games & PlayStation

18/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het. Is. Vrijdag. Een week aan E3 geweld anno 2021 zit er voor ons nu op. Tijd om al het nieuws van deze week samen te vatten en nog eens nader met je door te nemen. Dit doen we uiteraard in onze Einde van de Week Live, welke eerder vandaag op Twitch is gestreamd. Maar, omdat we weten dat jullie de stream misschien hebben gemist óf omdat je de stream nog eens terug wilt kijken in een relaxte player, uploaden we de stream hier nu nogmaals. In deze aflevering gaan Koos, Jelle en Skate het hebben over wat laatste Xbox & Bethesda games nieuws, nemen ze de beste E3 2021 games met je door én hebben ze het over het aankomende PlayStation event.

EvdWL: Xbox & Bethesda hielden nog wat achter

Xbox had een goede persconferentie nodig om de Series S/X terug in de markt te knallen. En precies dat hebben de dames en heren van Xbox & Bethesda gedaan. Met 30 games, waarvan er zeker 27 op Game Pass gaan verschijnen, was er meer dan genoeg te smullen. Nu blijkt echter dat Xbox & Bethesda zelfs nog wat achter de hand hebben gehouden. In de uitgebreide recap van gisteren wordt er nogmaals uitgebreid in gegaan op al het geweld wat er tot dusver al bekend is gemaakt. Wat vonden Jelle, Koos, én Skate allemaal goed en wat slecht aan deze persconferenties?

PlayStation komt in juli met nieuws

De E3 2021 is nog maar net voorbij, of we mogen ons mogelijk al opmaken voor het volgende event. Een PlayStation only event welteverstaan. De verwachting is dat daar meerdere nieuwe games bekendgemaakt worden voor de PS5. De vraag is: welke games dan? Skate, Jelle en Koos hebben hier uiteraard zo hun eigen gedachten over. Gedachten die ze meer dan graag met je door willen nemen in de stream van vandaag. Dus, ga lekker zitten. Knal de stream aan. En geniet van deze EvdWL.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch