Menu Premium
Loading...

EvdWL over voetbalshirts, Fortnite & Call Of Duty

20/08/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en ziet de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Yes, daar gaan we. De week zit erop en dat betekent een nieuwe EvdWL stream. Koos, Daan en Jelle gaan dit keer al het nieuws van deze week met je doornemen. En we hebben zeker wat toffe topics voor jullie klaar gezet mensen, zoials nieuws over Fortnite & Call Of Duty. Verder niet alleen maar over gaming. We gaan het ook hebben over voetbal, namelijk over Ajax. Er is een nieuwe Ajax shirt wat ons deed denken aan onze eigen Gamekings voetbaltenue. We zitten natuurlijk in Amsterdam en dan kan Ajax niet buiten wegen blijven. Aan nieuws is er deze week ook geen gebrek. De afgelopen dagen is er weer een hoop gebeurd en we hebben genoeg verhalen te vertellen. We hebben het over Smoothies, Fortnite en het gedrag van de Nederlandse Bank. Daarnaast hebben we natuurlijk ook genoeg nieuws over gaming, zoals nieuwe aankondigen en Epic Games die zich niet zo netjes heeft gedragen. Dat en nog veel meer zie je in deze edite van EvdWL.

Fortnite gebruikt spelmode van Among Us

Fortnite heeft een nieuwe mode, namelijk Impostors. De nieuwe mode lijkt erg veel op dat van Among Us, dezelfde spel principes zijn eigenlijk direct overgenomen. De ontwikkelaar van Among Us was er niet blij mee, het was ook erg onverwachts. Kan een spelmode geclaimd worden of is het oké om het te gebruiken? Onze heren vertellen hun gedachten hierover. Naast dit allemaal is het soms ook fijn om te praten over anderen onderwerpen, nieuwste trailers, roddels, gedachten en nog veel meer. Dat zie en hoor je allemaal in deze editie van EvdWL.

Fijne korting plus geschenk bij aankoop MSI gaming laptop met RTX 3060 aan boord

Bij aankoop van een MSI GF76 11UE-005NL gaming laptop met een 11e generatie Intel processor & een Nvidia GeForce RTX 3060 aan boord, bij MeGekko.nl, krijg je 150 euro korting plus je gratis earbuds ter waarde van €49,95.  Deze actie geldt t/m 10 september of zolang de voorraad strekt en OP=OP! Alle info vindt je hier.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch