Menu Premium
Loading...

EvdWL over verkoopsucces PS5, New Order & ellende bij Blizzard

30/07/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en ziet de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Echt zomer wil het maar niet woorden in ons kleine kikkerlandje. En dus is het belangrijk dat een goede editie van EvdWL jullie enigszins in zomerse stemming weet te brengen. Gelukkig weten Daan en Koos van wanten en hebben ze een heerlijke lijst aan topics voor zich op de MSI laptop om met jullie door te nemen. De successen van de PS5, puinhoop bij Activision/Blizzard, de eerste beelden van de multiplayer van Halo, het uitstel van Kena: Bridge of Spirits, de opmerkelijke game Stray, de hype rond New Order. Het gaat allemaal voorbij komen in deze aflevering van EvdWL.

Waar komen de fantastische verkoopcijfers van de PS5 vandaan?

Op donderdag toonde Annapurna Interactive haar games voor de komende periode. Klein maar fijn. En altijd speciaal. Zo ook Stray. De game die draait om een kat. Hoe hard gaan de heren hier op? En zaten er nog andere potentiële parels bij? Wat vinden zij van de waanzinnige verkoopcijfers van de PS5 (en ook de Xbox Series X). is dat te danken aan de consoles zelf of toch meer de pandemie? En is er een uitweg voor Activsion/Blizzard uit de ellende waar ze zichzelf in hebben gegraven. Kortom, er zijn ook deze keer veel onderwerpen die een aardige discussie met elkaar en de chat kunnen opleveren.

Back 2 School acties MSI zijn begonnen

We zitten dan wel nog midden in de zomervakantie, de eerste Back 2 School deals van MSI staan inmiddels live. Wie weet handig voor jezelf of voor je kids straks. De acties lopen tot en met het eind van augustus en je kunt ze op je gemak hier bekijken.

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch