Menu Premium
Loading...

EvdWL over Unreal Engine 5, Epic, Mafia Trilogy en Ghost of Tsushima

15/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zijn aanbeland bij die fijne dag in de week. De dag dat je weet dat de druk twee dagen van de ketel af kan. Dat je weet dat je twee dagen kunt doen en laten wat je zelf wilt. En de dag dat de Einde van de Week Vrijdag Live talkshow voor je klaar staat. Met dit keer Jelle, Koos en Skate. Klaar om je door het nieuws van de afgelopen week heen te loodsen. En het gaat gegarandeerd een geanimeerde aflevering worden. Want er gebeurde nogal wat tijdens de voorgaande zeven dagen. Het was bijna Unreal…

De demo van de Unreal engine 5 die de halve wereld verbaasde

De meeste reuring veroorzaakte natuurlijk de techdemo van Epic Games. Die lieten even vanuit het nieuws de hele wereld zich vergapen aan next gen gameplay met behulp van de Unreal engine 5. Draaiend op een PlayStation 5. Dat was wel even een dingetje. Hoeveel waarde moeten we aan dit spektakel verbinden? Kunnen we er uit afleiden wat de next gen ons straks gaat bieden? Betekend het feit dat Epic de PlayStation 5 uitkoos iets of moeten we er gewoon niet te veel achter zoeken? De drie gaan er met elkaar én de chat over in discussie.

Brachten Mafia Trilogy en Ghost of Tsushima nog wat spektakel

Ander nieuws was er te vinden over Mafia Trilogy. Niet dat we nu zo gek zijn van remasters. Maar dit zag er wel heel erg fraai opgepoetst uit. Hebben we daardoor zin om de drie delen opnieuw aan te pakken? Dan was er weer volop te doen over cheaters. Of beter gezegd de strijd tegen de cheaters. Activision en Riot Games hebben de handschoen opgepakt in Valorant en Warzone. En natuurlijk de State of Play van PlayStation op donderdagavond. Wat vonden Jelle, Koos en Skate daarvan? Hadden ze nog wat moois gezien? Beviel Ghost of Tsushima hen een beetje? Dit en veel meer gaan jullie horen en zien in de gezelligste gaming talkshow van Nederland. Op de dag dat je weet dat het weekend voor de deur staat.

En voor de creators onder ons

De vaste partner van deze talkshow, MSI, heeft weer wat mooie spullen voor de creatievelingen onder ons: de Prestige Series. Hier kun je kijken of er wat voor je tussen zit.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch