Menu Premium
Loading...

EvdWL over Super Mario 3D All-Stars en The Witcher

04/09/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

En daar is het einde van de week al! Er valt veel om over te praten. Zo heeft Nintendo er gisteren een Nintendo Direct uit gegooid. En wat voor een. De nostalgische feelings schoten door het dak! De geruchten deden zich al lang de ronde, maar dat het ook echt zover is gekomen is toch een verrassing. Super Mario 3D All-Stars is namelijk aangekondigd en de wereld werd gek. Drie remakes van games die toch wel als een fan favourite worden benoemd. Namelijk Super Mario 64, Super Mario Sunshine en Super Mario Galaxy. Ga je hier zelf ook van door het lint of doet het je niks? Laat het weten in de comments!

Oude games op nieuwe consoles

Het is je vast wel opgevallen, dat er momenteel heel veel oude games opnieuw worden uitgebracht op de nieuwere consoles. Als je dacht dat dat iets was wat alleen deze generatie gebeurd, dan heb je het mis. Zo is het mogelijk voor PS4- en Xbox-One games om een gratis update te krijgen naar de nieuwe consoles. En aan het lijstje van games die daar gebruik van maken, is er een nieuwe naam aan toegevoegd. The Witcher 3: Wild Hunt komt naar de PS5 en de Xbox Series X toe! Zowel als gratis update voor de huidige PS4- en Xbox One bezitters, als mede als een losse versie bedoeld voor de nieuwkomers. maar wie heeft er nu niet The Witcher 3 gekocht…

Een feestje voor Nintendo

Op 13 september 1985 kwam de eerste Super Mario Bros uit. Dat betekent dus dat de game alweer bijna 35 jaar oud is! Dit is natuurlijk een reden voor een feestje. En om die te vieren kwam Nintendo uit met een Super Mario Bros. 35th Anniversary Direct! Nintendo ging te keer met games zoals Super Mario 3D All-Stars en Mario Kart Live: Home Circuit. Maar dat was natuurlijk niet alles wat er deze week gebeurde. Er was veel meer aan de hand. Check deze Einde Van De Week Live maar.

De Back to School acties van MSI

De zomervakantie zit er op en dus is de school begonnen. Helaas pindakaas. Zo is het leven. Gelukkig heeft MSI wat acties om je een beetje op te vrolijken. Want mogelijk heb je een laptop nodig of is jouw oude laptop toe aan vervanging. Alle aanbiedingen staan hier netjes op een rijtje.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch