Menu Premium
Loading...

EvdWL over Summer Game Fest, Zelda film & Diablo IV issues

09/06/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Het is vandaag Tropical Friday. De zon schijnt volop en het weekend belooft ons allen strandweer te gaan bieden. Heerlijk vooruitzicht, mits je daar natuurlijk van gediend bent. Anyhow, we luiden zoals elke week, het weekend in met een verse editie van Einde van de Week Live. De wekelijkse talkshow waarin we het meest belangrijke nieuws van de afgelopen week bespreken. Met elkaar en met de community. Het trio JJ, Koos & Skate zitten klaar om een flink aantal topics met je door te nemen. Denk aan bijvoorbeeld aan een nazit over de Summer Game Fest van donderdag avond, de vooruitzichten voor de Xbox Showcase, de nieuwe map van Warzone 2.0 die zich helemaal afspeelt in Amsterdam en het verhaal dat Universal samen met Nintendo een Legend of Zelda wil maken. Lijkt ons dat dit meer dan genoeg gespreksstof gaat opleveren voor een aanlokkelijke aflevering van EvdWL.

Hoe beviel Summer Game Fest ons?

Het zijn drukke tijden voor zowel de gamer als ons op de redactie. De presentaties van de ‘E3’ zorgen voor een onophoudelijke stroom aan nieuws. Aan ons de taak om daar het kaf van het koren te scheren. Wat waren voor ons hoogtepunten de afgelopen dagen en waar waren we minder blij mee? JJ, Koos en Skate gingen er even goed voor zitten en bieden jullie deze editie van Einde van de Week Live aan.

Scoor de MSI Pulse GL66 met RTX 3060 videokaart met kleine 500 euro korting

MSI zet deze week de MSI Pulse GL66 12UEK-445NL laptop in het zonnetje. Aan boord een 12e generatie i5 processor, RTX 3060 videokaart (maakt ray tracing gemakkelijk) en 16GB werkgeheugen. De laptop bezit ook een QHD 165Hz IPS scherm. Heb je interesse in deze laptop, MeGekko biedt nu bijna 500 euro korting. De actie vind je hier

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch