Menu Premium
Loading...

EvdWL over Summer Game Fest, Devolver & The Last of Us Remake

10/06/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Dé allerbeste afsluiter van de week staat zoals elke vrijdag de afgelopen jaren nu op je beeldscherm.en deze keer is hij extra de allerbeste, want het gaat om de ‘E3’ of zoals we het nu bij ons noemen: de NeE3. Afgelopen donderdag was namelijk de Summer Game Fest en we verklappen niet te veel als we zeggen dat daar nogal wat over te vertellen valt. Over games als The Callisto Protocol en Modern Warfare 2, maar ook over het ontbreken van veel top titels en de ophef over The Last of Us Remake.  Daan, Jelle & Koos zijn aangeschoven achter de desk en zitten klaar om de de show van donderdag tot op het bot te ontleden, inclusief de vele getoonde trailers. Je ziet en hoort het allemaal in de EvdWL van vrijdag 10 juni 2022.

Waarom was het stuk van The Last of Us Remake zo lang?

Waar we in deze editie van EvdWL de presentaties van donderdag doornemen, staat er zondag natuurlijk nog een dikke showcase op jullie te wachten. En wel die van Xbox & Bethesda, gevolgd door de PC Gaming Show. We coveren beide shows en beginnen onze stream om 18:00 op Twitch.tv/Gamekings. Kom dus vooral hangen voor een gezellige en gezamenlijke nerdy zondagavond. Mocht je de show live willen bijwonen, dan kan dat in Blast Galaxy samen met een aantal presentatoren. Wil je daar vanaf 17:00 bij zijn, mail naar redactie@gameking.tv. Premium Bazen kunnen gratis naar binnen.

Een hoop laptops in de aanbieding tijdens zomer vakantie deals

De sponsor van EvdWL, MSI bied je ook deze week een hoop fijne vakantie deals. Met korting op maar liefst acht verschillende laptops zoals de Raider GE76 en de Vector GP76. Genoeg keuze voor entertainment op de weg, in de tent, bungalow of camper. Van deze laptops kan je hier de aanbieding vinden.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch