Menu Premium
Loading...

EvdWL over Steam op Xbox, verkoop Gearbox & GTA 6

29/03/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de website.

Je voelt het aan alles, het weekend staat voor de deur en wil heel graag naar binnen. Mocht je dat vergeten zijn, dan herinneren we jou er aan met behulp van een verse editie van Einde van de Week Live. De talkshow waarin drie personen het belangrijkste nieuws van de afgelopen week doornemen. Dit keer schuift Shelly aan bij Koos en JJ en heeft Shanna ook nog een rol in de show. Zoals altijd zit ook deze editie van EvdWL vol met nieuws, gossip & fun. Er wordt onder andere gepraat over Phil Spencer die de Xbox wil openen voor Epic en Steam. Ook hebben we het over de verkoop van Gearbox aan Take Two en Larian Studio’s dat geen vervolg op Baldur’s Gate 3 gaat maken. En hoe zit het met Warner Bros dat met een nieuwe Marvel free-to-play shooter op de markt komt? Deze topics en meer zie en hoor je voorbij komen in de Einde van de Week Live van vrijdag 29 maart 2024.

Hoe ziet de GTA 6 trailer er in het echt uit?

Andere onderwerpen in deze episode zijn de real life trailer van GTA 6, de komst van een mogelijke open wereld Resident Evil, de remake van classic Sonic Heroes en de komst van PS5 exclusive Stellar Blade.

Check de dikke deals van MSI & MeGekko tijdens de PC Maart

Deze editie van EvdWL bevindt zich midden in de PC Maart. Een maand waarin we elke week een aantal PC related video’s of streams aan jullie presenteren. Met dank aan MSI en MeGekko. Zij luisteren deze maand op met dubbel dikke deals in hun shop. Van PC’s & laptops tot monitoren & videokaarten, er vallen een hoop centjes te besparen. Doe er je voordeel mee. Alle info en de acties kun je hier vinden. Mocht je interesse hebben in een van de monitoren en een gratis versie van Dragon’s Dogma 2, dan tref die actie op deze plek aan.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch