Menu Premium
Loading...

EvdWL over State of Play, Switch OLED en Assassin’s Creed Infinity

09/07/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bijna weekend mensen. Hou nog even vol, dan kunnen we met zijn allen twee dagen in luchtige ledigheid door gaan brengen. Tot die tijd kun je jezelf aangenaam verpozen met deze verse editie van Einde van de Week Live. Dit keer met Daan, Jelle en Skate achter de mics. Onderwerpen zijn onder andere de State of Play van donderdagavond, de aankondiging van de Switch OLED en de nieuwe aanpak in Assassin’s Creed Infinity. Ga er maar lekker voor zitten of liggen van ons part en geniet van een anderhalf uur aan gezellig gekwebbel over het gaming nieuws van afgelopen week.

State of Play en Switch OLED hielden gemoederen bezig

We hadden met zijn alleen gehoopt op een grote PlayStation presentatie. Een geloof dat gebaseerd was op het feit dat PlayStation niet aanwezig was op de E3. Maar die hoop was gebouwd op waarschijnlijk iets te veel wishful thinking, want we kregen een State of Play van 30 minuten. Opgebouwd rond de game Deathloop. Echter, wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd en dus is de vraag of deze editie ons wat moois heeft gebracht. Zat er nog een onbekend pareltje bij? De drie heren vertellen het je.

Hoe kijken we aan tegen Assassin’s Creed als een live service game?

Nieuws was er volop de afgelopen week. Nieuws waar soms heftig op gereageerd werd. Naast de State of Play was dat bijvoorbeeld de aankondiging van de Switch OLED. Heel veel fans van Nintendo hadden op iets anders gerekend. Of gehoopt. Hebben ze een punt of zijn ze gewoon verwend? En wat dan te denken van het nieuws dat de nieuwe Assassin’s Creed een live service game wordt. Ook hier werden de nodige vraagtekens bij gezet. Terecht? Of is dit een logische stap voor Ubisoft en kan het prima passen bij de franchise? Dit en meer wordt allemaal met de nodige passie besproken in deze editie van Einde van de Week Live.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch