Menu Premium
Loading...

EvdWL over Star Wars 1313, UFL & Metroid Prime 4

28/01/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Het is bijna weekend. Je weet wat je dan staat te wachten. We hebben het dan natuurlijk over de livestream, podcast en item om jouw week perfect mee af te sluiten: Einde van de Week Live!. Vandaag hebben we drie presentatoren achter de desk zitten. Die voor en met jullie lekker gezellig de discussie aangaan. Die babbelen over alles wat er de afgelopen week in de game-industrie gebeurde. Zo hebben we het vandaag over EA en Star Wars. Er kwam immers  opeens ‘nieuw’ beeld van de geannuleerde game Star Wars 1313 online. Dit en veel meer zie en hoor je in deze editie van EvdWL.

Nieuwe beelden van geannuleerde game Star Wars 1313

Nu februari er dan bijna is, de games voor een groot deel gold zijn, werd het tijd dat we wat gingen horen over nieuwe games. En dus zagen we opeens nieuwe beelden van een oude game. Star Wars 1313, ken je dat nog? Het was een Star Wars game van LucasArts, aangekondigd terug in 2013. Maar nooit afgemaakt. Tot onze grote spijt. Daarnaast hebben we het ook over andere Star Wars games. Wel drie te verstaan. En niet van één en dezelfde serie. Het zijn games uit meerdere genres. Zo zit er een FPS bij en een strategy game. Dit is niet het enige wat we vandaag hebben aan nieuwtjes. Want de week zat ram vol met nieuws…

Dikke MSI gaming laptop met 3080 aan boord verkrijgbaar bij Azerty

MSI zet nogmaals de GP66 Leopard 11UH-454NL in de spotlights. De naam Leopard zegt het al, dit i een tank van een laptop met een 3080 videokaart aan boord. En die zijn gewild. Mocht je er naar op zoek zijn dan heeft Azerty ze hier voor je klaar liggen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch