Menu Premium
Loading...

EvdWL over Square Enix, de PS5, Ratchet & Clank & The Last of Us

12/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pfoe, wat was dit een chaotische week. Het begon allemaal met de helse winterdagen waardoor meerdere redactieleden niet in staat waren om fysiek te verschijnen op de redactie. Maar zoals jullie ondertussen wel gemerkt hebben, heeft dat ons er niet van weerhouden om gewoon toffe content te leveren. Natuurlijk sluiten we deze ijskoude week af met een warme en gloedvolle editie van EvdWL. Jelle en Daan gaan een flink aantal onderwerpen bespreken. Met onder andere: Square Enix naar Sony? De GTA VI leak op 4Chan, de E3 die weer niet doorgaat, de The Last of Us show en natuurlijk nog veel meer. Ga er maar eens lekker voor zitten, dit is de EvdWL van 12 februari 2021.

Gaat Square Enix zich bij de PlayStation familie voegen?

Hoe Microsoft het gaming landschap op zijn kop zette door Bethesda aan te kopen, was ongekend. Nu lijkt het erop dat Sony hetzelfde van plan is te doen, en wel met Square Enix. Zo rapporteerden wij al in het GK Journaal dat er een gerucht de wereld door gaat dat Square Enix binnen de aankomende 24 maanden deel gaat worden van Sony Worldwide Studio’s. Wat betekent dat games als de Final Fantasy franchise alleen op de PlayStation console uit kunnen gaan komen (en de PC). En aangezien dit geen klein dingetje is, gaan Jelle en Daan hier eens even lekker op los.

Maar niet alles gaat goed bij PlayStation

Hoewel ook bekend werd gemaakt dat de PS5 voor Sony hun grootste console launch ooit was, is het niet alleen rozengeur en zonneschijn in kamp S. Zo zijn er meerdere gamers die problemen rondom de DualSense controller rapporteerden. En het betreft een drift issue. Zoals velen van ons weten zit de Nintendo Switch momenteel met hetzelfde probleem. En dta kost best wel wat centjes. Hoe komt het dat steeds meer platformen hier last van hebben? Jelle en Daan gaan er op in.

Wil je een MSI Valhalla Gaming Chair winnen?

Dat kan. DM gewoon uit de losse pols het Facebook of Instagram account waarom deze stoel van jou moet zijn. Kopen kan natuurlijk ook, met eenmalig 50 euro korting via deze link.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch