Menu Premium
Loading...

EvdWL over Spider-Man MP, Dragon’s Dogma 2 & nieuwe Mario film

15/03/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de website.

Als je goed luistert, hoor je misschien dat het weekend lafjes op de deur klopt. Nog even en dat is het vrijheid, blijheid. Hopelijk met een beetje zon erbij. Het nakende weekend luiden we in door middel van het online plaatsen van een nieuwe editie van Einde van de Week Live. De talkshow waarin drie personen het belangrijkste nieuws van de afgelopen week doornemen. Ook deze editie van EvdWL zit vol met nieuws, gossip & fun. Hosts Jelle, JJ & Koos zitten achter de desk en gaan onder andere praten over de gelekte Spider-Man multiplayer trailer, de aankondiging van een nieuwe editie van het Summer Game Fest, de nieuwe Mario movie en The Last of Us II remake op de PC. Dit alles en veel meer zie en hoor je voorbij komen in de Einde van de Week Live van vrijdag 15 maart 2024.

Waarom is de Spider-Man multiplayer eigenlijk gecanceld?

Jelle, JJ & Steven checken in deze editie van EvdWL verder een setje verse dilemma’s, bekijken de meeste gespeelde games op de Steam Deck en presenteren het zelf gemaakte character van Daan (in de creator tool) voor Dragon’s Dogma 2. Genoeg om naar uit te kijken, dus druk maar snel op die  linkermuisknop en start de video.

Check de dikke deals van MSI & MeGekko tijdens de PC Maart

Deze editie van EvdWL bevindt zich midden in de PC Maart. Een maand waarin we elke week een aantal PC related video’s of streams aan jullie presenteren. Met dank aan MSI en MeGekko. Zij luisteren deze maand op met dubbel dikke deals in hun shop. Van PC’s & laptops tot monitoren & videokaarten, er vallen een hoop centjes te besparen. Doe er je voordeel mee. Alle info en de acties kun je hier vinden.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch