Menu Premium
Loading...

EvdWL over PlayStation VR 2, Cyberpunk 2077 en Borderlands 3

19/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vrijdagmiddag is zoals elke week Einde van de Week Vrijdag Live time!!! Dit keer zijn Koos, Jelle en Skate aan de beroemde Gamekings-tafel aangeschoven om met elkaar de discussie aan te gaan over alles wat er deze week op gaming en nerd-culture gebied langs kwam. En dat was, zoals je al had kunnen verwachten, een hoop. Van de PlayStation VR 2, Cyberpunk 2077 en Borderlands 3 tot aan het verrassende nieuws dat Ubisoft inmiddels meer geld verdient aan de verkoop van PC-games dan aan het verpatsen van PlayStation 4-games.

Zijn de stats van de PlayStation VR 2 for real?

 

Wat moeten we bijvoorbeeld denken van de gelekte stats van PlayStation VR 2? For real of een hele grote hoop bogus? Want echt heel succesvol kun je de PlayStation VR (nog) niet noemen. En dan toch nu al druk bezig zijn met een opvolger? Gearbox wil met Borderlands 3 graag crossplatform. Dat willen we natuurlijk allemaal. Maar gaat dat ook gebeuren? Werken alle partijen mee? Mogelijk wel als de game een enorme hit wordt. Want dan wil iedereen een graantje meepikken. Ook Cyberpunk 2077 mag niet ontbreken in ons wekelijkse stamtafelgesprek. Het lijkt wel alsof iemand elke week een nieuwtje dropt om de immense hype rondom de game levend te houden.

In twee uurtjes ben je weer helemaal op de hoogte

En zo hebben de drie, onder aanvoering van Koos die het gesprek leidt, nog talloze andere onderwerpen op het program die ze met elkaar en de chat bespreken. Dat levert zoals altijd een kleine twee uur aan zeer geanimeerd geouwehoer op. Twee uur die jou weer helemaal op de hoogte brengen van alles wat er gaande is binnen de game-industrie. Hoe je EvdW Live vandaag of morgen ook tot je neemt, live, als item of gewoon tijdens de rit naar huis als podcast, have fun. En sowieso wensen we je een prettig weekend.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch