Menu Premium
Loading...

EvdWL over PlayStation & Bungie, Gran Turismo 7 & Mario Kart 9

04/02/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Aan het einde van de week hebben we zoals altijd het item en de podcast klaar staan waar we al het game-nieuws bespreken van de afgelopen week. We hebben het over EvdWL. Je kunt niet bepaald zeggen dat het stil gebleven in de industrie. Vandaag zitten Koos, Huey en Shanna aan tafel om alles met jullie te bespreken.  Zo hebben ze het natuurlijk over de aankoop van Bungie door Playstation, de cijfers van Activision/Blizzard, Gran Turismo 7, Ghostwire: Tokyo, Ubisoft, NFT’s en een mogelijke mobiele versie van World of Warcraft. Je ziet en hoort het allemaal in de EvdWL van vrijdag 4 februari.

Wat gaat de impact van de aankoop van Bungie voor PlayStation zijn

Het eerste nieuwtje van vandaag gaat over de aankoop van Bungie door Playstation. Dat roept bij ons best wel wat gedachtes en meningen op. Is Bungie met alleen Destiny 2 in onze ogen wel 3,6 miljard waard? Of heeft Sony juist een koopje weten te scoren? Verder hebben we nog wat te vertellen over CD Projekt Red. Ze werken aan een single-player versie van de game Gwent. Ook hebben we het over Nintendo. Want er zijn geruchten dat tijdens de volgende Nintendo Direct Mario Kart 9 gaat worden aangekondigd. Hebben we daar zin in? Domme vraag eigenlijk. Ook was deze week de State of Play van Playstation te zien. Daarin zagen we meer beelden en details over Gran Turismo 7. Wat vonden we daarvan? Tegelijkertijd zijn er ook meer beelden vrij gegeven over Ghostwire: Tokyo. Kijken we daarnaar uit?

Dikke MSI gaming laptop met 3080 aan boord verkrijgbaar bij Azerty

MSI zet ook deze week de GP66 Leopard 11UH-454NL in de spotlights. De naam Leopard zegt het al, dit i een tank van een laptop met een 3080 videokaart aan boord. En die zijn gewild. Mocht je er naar op zoek zijn dan heeft Azerty ze hier voor je klaar liggen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch