Menu Premium
Loading...

EvdWL over New World, Tokyo Game Show & Battlefield 2042

01/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site

Het einde is nabij. We hebben het natuurlijk over de feestweken van ons 20-jarig bestaan. Niet van de wereld. Maar nu is het nog steeds feest. Zaterdag kun je bijvoorbeeld een hele speciale editie van PremiumVision verwachten. Was je tijdens het feest aanwezig? Dan kan het zomaar zijn dat je in de aflevering zit. Maar eerst hebben we gezellig onze vaste  video, een nieuwe editie van EvdWL. Je favoriete podcast/item met al je favorietje nieuwtjes van van de afgelopen week. Het is een goed begin van je weekend.

New World heeft een knallende entree gemaakt in het MMO-genre

Ook deze week hebben we tal van nieuwtjes voor je klaar gezet. Zo praten we over de Tokyo Game Show. Is dat misschien al gestart? Verder hebben we nieuws over de nieuwe PES? Over New World waar we op de vrijdag middag een gezellige stream over hadden. Verder nog nieuwtjes over Starfield, Playstation Studios, The Game Awards, Nintendo Switch. Daarnaast komt de beta van Battlefield 2042 er eindelijk aan. Dit en meer ga je zien en horen in een nieuwe editie van EvdWL.

De MSI Bravo 15 is de nieuwe laptop van EvdW Live

De sponsor van EvdW Liv, MSI zet opnieuw de MSI Bravo 15 in het zonnetje. De Bravo 15  komt uit het AMD-assortiment van MSI. Met de ideaal samenwerkende specs zoals de AMD Ryzen 7 5800H processor en AMD RX 5500M videokaart, een batterijduur van 7+ uur en 144Hz scherm kun je voor de prijs van 999,- bij o.a. Coolblue aan de slag van de beste games! Wil je meer info of profiteren van de aanbieding, dan kun je hier terecht.

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch