Menu Premium
Loading...

EvdWL over MSI @ CES, Lucasfilm Games en CD Projekt Red

15/01/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mensen, we hebben met zijn opnieuw een week overleefd. En dus is de vrijdag daar. En dat betekent natuurlijk twee dingen. 1. Het is bijna weekend, en 2. het is tijd voor een gloednieuwe editie van Einde van de Week Live. Koos en Jelle zitten klaar om de allerbelangrijkste gebeurtenissen van de week te bespreken. Zo hebben zij het deze week over de presentatie van MSI op CES, Lucasfilm Games, CD Projekt Red en vele andere topics.

MSI pakt uit tijdens de CES

Deze week was de CES 2021. Vooral online en voor een klein aantal journalisten ter plekke. Natuurlijk was de partner van EvdW Live, MSI,  hier ook aanwezig. De PC-brand pakte flink uit met behoorlijk veel nieuwe producten. Zo hebben zij het gehad over de GS66 Stealth, GP66 & GP76 Leopard, Stealth 15M en de GE76 Raider Tiamat Dragon Edition. En ja, ook met de 3080 aan boord. Koos neemt deze producten in deze editie van EvdW Live even door. Wie weet zit er nog wat voor Jelle en jullie bij.

Een nieuw begin voor Star Wars: Lucasfilm Games

Ook was deze week het einde van de (tijdelijke) stilte rond de game-industrie. Na een paar weken lang bijna geen interessante nieuwtjes te hebben gekregen, is het deze week echt los gegaan. Zo hebben we officieel kennis mogen maken met Lucasfilm Games en is er een nieuwe Star Wars game aangekondigd die gemaakt gaat worden door niemand minder dan Ubisoft. Het betreft Ubisoft Massive, de developer achter The Division 2. Zij werken aan een open-world Star Wars game. Maar dat is niet het enige nieuws rond Star Wars. Zo heeft Jedi: Fallen Order een next-gen patch ontvangen en is Battlefront 2 tijdelijk gratis op de Epic Games Store. Koos zijn week dus. Toch? Verder heeft CD Projekt Red een video naar buiten gebracht waarin mede-oprichter Marcin Iwinski zijn excuses aanbied voor de huidige staat van Cyberpunk 2077. We hebben ook een (uitgelekte) datum voor Mass Effect Legendary Edition ontvangen. Kortom, genoeg onderwerpen om eens lekker anderhalf uur over te ouwehoeren. Fijn weekend alvast en stay safe!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch