Menu Premium
Loading...

EvdWL over Modern Warfare, Nintendo Switch Lite en G2A

12/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Call of Duty Modern Warfare is verder uit de duiken gedaan! Althans de multiplayer dan, JJ en Koos vertellen je er van alles over. Gaat dit vernieuwing brengen en hoe vinden we de manier van presenteren?

Call of Duty Modern Warfare

Er is een 2 tegen 2 modus waarbij je op een hele kleine map speelt en dat is behoorlijk tactisch. Er zijn steeds andere wapens en dat maakt de gameplay leuk. Gaat Activision deze game kapot maken met microtransactions? En we bespreken nog veeeel meer aan het einde van de week!

De Nintendo Switch Lite speciaal voor Jelle

Jaaaaaa! Daar is ie dan eindelijk. De nog niet aangekondigde maar toch al lang verwachtte Nintendo Switch Lite. Voor 200 dollar te krijgen en al vanaf september kunnen we ermee aan de slag. Is dit een geniale handheld of een uitgeklede versie van de originele Switch? Wil Jelle nou wel of geen Nintendo Switch Lite?

Je kunt met de Switch Lite niet op je televisie, dat betekent dat het puur een handheld is. Is dit een goed of een slecht iets? De prijs is een stuk aantrekkelijker geworden en dat is ook wel logisch, de controllers zijn namelijk ook niet meer los te maken. Is dit dan puur een singleplayer handheld? Terwijl multiplayer juist een van de sterkste punten is van Nintendo? Je zult vooral online aan de slag gaan met de Switch, ook als je naast elkaar zit, maar dan moet wel iedereen een Switch hebben.

Gaan jullie met Zelda, Mario en andere aan de slag op de Switch Lite? Of houden jullie het toch liever bij de originele Switch? Zie je als huidige Switch bezitter reden om deze nieuwe Switch te halen? Of ben je iemand die nog geen Switch heeft en voor deze versie zou gaan?

JJ heeft een nieuwe iPhone

JJ heeft een nieuwe Iphone gekocht, maar waarom ging hij niet voor rood? Koos kan het niet begrijpen. Jelle wel. Wat maakt mooi rood mooi? Een camouflage telefoon vind JJ maar lelijk. Wat vinden jullie?

Stel al je vragen en drop je opmerkingen hieronder! Deze Einde van de Week Live is ook hier te beluisteren als podcast:

Apple Podcasts

Spotify

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch