Menu Premium
Loading...

EvdWL over Mixer, vertrek Yuke’s bij 2K Games en cross save in Destiny 2

09/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja! Het is weer bijna weekend en dus tijd voor EvdWL. Jelle, Koos en Daan zijn ook op deze vrijdag gewoon weer van de partij om een paar nieuwtjes te bespreken. Jelle heeft ze voor jullie verzameld. Nieuwtjes over onder meer Ninja en zijn overgang naar Mixer, Destiny 2 cross save, Cyberpunk 2077-jasjes en Borderlands komen langs. En Gamescom wordt natuurlijk ook besproken!

WWE 2K en Yuke’s na jaren uit elkaar

Wat zou Skate hiervan denken? Yuke’s zal niet de volgende WWE 2k-games gaan ontwikkelen. Eigen studio Visual Concepts zal de rol van Yuke’s overnemen. Dit betekent dat WWE 2K20 dus zo maar anders zou kunnen worden dan de vorige delen. Hoe grote impact het precies gaat hebben op de game is natuurlijk afwachten. Yuke’s is nu van plan om hun eigen WWE-game zonder licenties te gaan maken. To be continued.

Cross save in Destiny 2 eindelijk aangekondigd!

Koos blij! Het zat er al een tijdje aan te komen en de geruchten waren zo harddekking dat het bijna wel moest gebeuren. Nu is het dan eindelijk zover: Destiny 2 krijgt cross save. Dit betekent dus dat je straks als Xbox-gamer op de PS4 of PC verder kunt gaan met je save. Veel mensen vroegen hierom vanwege de tijd die ze in de game hebben gestoken. Het samen kunnen spelen met vrienden maakt het dankzij cross save natuurlijk ook een stuk makkelijker.

Gamescom komt eraan!

Nog iets minder dan twee weken en dan is het tijd voor de volgend gamebeurs. Het nieuws begint met de dag toe te nemen en dus komen al deze nieuwtjes ook langs tijdens EvdWL. Daarnaast komen er ook nog een paar trailers langs. Meer dan 25 nieuwtjes worden er in iets meer dan 2 uur besproken.

De week is weer rond en het weekend is begonnen. Iedereen natuurlijk een fijn weekend gewenst en geniet tijdens het aankomend weekend van de nieuwe content!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch