Menu Premium
Loading...

EvdWL over PlayStation Showcase, Spider-Man 2 & Metal Gear Solid

26/05/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Het is gewoon zo maar opnieuw vrijdag. De dag die traditiegetrouw vooraf gaat aan het weekend. Het belooft een heerlijk zonnig Pinksterweekend te worden en dus voegen we daar nog even een warme nieuwe editie van Einde van de Week Live aan toe. Dan kun je dat weekend heerlijk relaxed ingaan. Jelle en Koos zitten klaar om al het gamenieuws van de afgelopen week door te nemen. Met als main topic natuurlijk de PlayStation Showcase van afgelopen woensdag. Daar valt namelijk het nodige over te zeggen. Daarnaast gaan de heren praten over The Lord of the Rings: Gollum, dat mogelijk de slechtste game van het jaar wordt, de ambities van GTA VI en de voortdurende problemen bij de ontwikkeling van Prince of Persia: Sands of Time. Meer dan genoeg gespreksstof voor een volle aflevering van EvdWL.

De PlayStation Showcase behoorde niet tot de beste shows van PlayStation

De PlayStation Showcase van afgelopen woensdag leverde genoeg vragen op. Zo hebben we de mening van Koos nog niet gehoord. Wat vond hij van de show? Hoe kwam het dat de meeste mensen het een middelmatige presentatie vonden? Waarom waren er slechts vier first party titels aanwezig? Waren de live service games die men toonde wel tof? Al die onderwerpen worden in EvdWL besproken.

MSI levert de nieuwe Raider GE78HX voor de Bar Weinig E3 weken

Vandaag geen boodschap over een fijne kortingsactie van een MSI laptop maar een heuse unboxing. De drie Bar Weinig E3 weken worden namelijk mede mogelijk gemaakt door MSI. En MSI vond dat bij zulke speciale content ook een speciale laptop hoorde. Zie daar de Raider GE78HX. Een beest van een laptop met een i9-13980HX, RTX 4090 en 2x 2 TB SSD aan boord. Wil je meer info hebben over deze laptop, dat kan hier.

Meld je aan voor onze Xbox/Starfield Watch Party

Zoals we eerder al hebben aangegeven, herstellen we een traditie in ere en dat is dat we een grote ‘persconferentie’ tijdens de ‘E3’ omtoveren tot een tof community event. Op zondag 11 juni organiseren we in Blast Galaxy een watch party waarin we samen met jullie, onder het genot van beers & bites kip de Xbox / Starfield persconferentie bekijken en live in verbinding staan met de studio in Diemen Zuid. Iedereen is welkom, maar Premium leden mogen gratis naar binnen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je van tevoren aanmelden via redactie@gamekings.tv. Het wordt inmiddels al lekker druk, dus er kom er gezellig bij. De Watch Party begint om 18:00 uur tot bam!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch