Menu Premium
Loading...

EvdWL over Mars, Nintendo Direct en problemen Google Stadia

19/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zo chaotisch als het vorige week nog was, zo lekker rustig is het deze week. We waren allemaal in staat om naar de studio te komen, de lente komt er aan en alles liep behoorlijk volgens planning. Zover dat bij Blammo kan natuurlijk. En weet je wat zo’n mooie week verdiend? Een lekkere, chille editie van EvdW Live. Waar gaan Jelle en Koos het over hebben in deze editie? Nou, de landing op Mars natuurlijk, de aftermath van Nintendo Direct, de problemen bij Google Stadia, het nieuwe seizoen van Call of Duty Black Ops Cold War en een kleine cameo van een van onze andere redactieleden. Gewoon omdat het kan. Dus maak je samen met ons klaar voor een vers weekend. Het is tijd voor EvdW Live.

Aliens on Mars

Het was een speciale week om meerdere redenen. Het meest opmerkelijke was echter dat het NASA voor de vijfde keer op rij gelukt is om, na een reis van zeven maanden, een drone op Mars te laten landen. Al jarenlang vraagt de mensheid zich af of er meer is qua leven dan alleen de aarde. En of het mogelijk is voor de mens om op een andere planeet te kunnen wonen. En natuurlijk of aliens dan toch echt bestaan? Deze week hebben we een stap richting deze antwoorden gezet. En dat is het bespreken zeker waard. Nerds als we zijn…

Nintendo Direct: Viel het tegen?

Eens in de zoveel tijd houdt Nintendo ervan om de wereld te verrassen met een nieuwe Nintendo Direct. Ook deze week was dat zo. De verwachtingen waren hoog. Zouden er nieuwe details over Breath of the Wild 2 uitkomen? Kregen we beelden te zien van de nieuwe Metroid game? Heeft Nintendo deze verwachtingen waar kunnen maken? Er is een gigantische lijst aan games aangekondigd, maar welke van deze titels wist ervoor te zorgen dat onze mannen een warm gevoel van binnen kregen? Jelle en Koos gaan het er samen met de community uitgebreid over hebben. Dat en meer in de nieuwste editie van EvdW Live.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch