Menu Premium
Loading...

EvdWL over lek GTA VI, nieuwe PS5, Battlefield & handheld Logitech

23/09/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.
Maar Dé allerbeste afsluiter van de week staat zoals elke vrijdag recht voor je op jouw beeldscherm. We hebben het natuurlijk over niks anders dan EvdWL. Daan, Jelle & Koos zijn aangeschoven achter de desk en zitten klaar om de afgelopen week samen met jullie door te nemen. En het was meteen vanaf maandag goed raak in de gamesindustrie. Te beginnen met de hack bij Rockstar. 3 GB aan beeldmateriaal, waaronder 90 video’s kwamen op straat te liggen in dit GTA VI lek. Hoe hebben de drie deze catastrofe ervaren? Het antwoord op deze vraag en vele andere topics ga je zien en horen in de EvdWL talkshow van vrijdag 22 september.

90 video’s met gameplay van GTA VI liggen op straat

Het was niet alleen kommer en kwel de afgelopen week. Zo presenteerde Logitech in Berlijn haar eerste handheld. Koos was erbij. Hoe heeft hij het allemaal ervaren? EA meldde dat hij eerste Marvel game een spel rond Iron Man gaat worden. Zijn de nerds daar blij mee? De makers van S.T.A.L.K.E.R. 2 blijven ondanks sterke geruchten dat de game minimaal een jaar uitgesteld gaat worden, bij hij bewering dat de game in 2023 uitkomt. Geloven we dat nog?  En zo waren er nog vele andere topics die opvielen tijdens de afgelopen week. Een boeiende week voor gamers, voor ons en dus ook een boeiende eindzit in Einde van de Week Live.

Fraaie aanbiedingen tijdens de MSI Back 2 Office weken

De vakantie is voor de meeste mensen die werken voorbij, en dat snapt MSI ook. Daarom hebben ze deze maand de Back 2 Office deals lopen. Met fijne aanbiedingen voor gaming laptops, maar ook voor verschillende creator en office modellen. De actie kun je hiervinden.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch