Menu Premium
Loading...

EvdWL over Horizon: Forbidden West, Dying Light 2 & de E3

28/05/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yes, lieve mensen. We gaan op een knallende wijze het weekend in met een gloednieuwe editie van EvdWL. Onze vaste vrijdag-gasten Koos en Skate nemen de honeurs deze week voor je waar. En we hebben een behoorlijk vol programma voor je klaarstaan, dus er is geen tijd te verliezen. Gisteravond heeft PlayStation nieuwe gameplay beelden van Horizon: Forbidden West vrijgegeven. Daarnaast zijn de eerste beelden van Dying Light 2 getoond én gaat de trein over de E3 nu ook op stoom komen. Ga lekker in het zonnetje zitten, pak er wat te drinken bij en geniet met Koos en Skate van deze nieuwe EvdWL.

EvdWL met Horizon Forbidden West

De volgende game van Guerrilla zit er aan te komen. En we hebben het niet over zomaar een titel. Het betreft  Horizon II: Forbidden West. Een game waarin je opnieuw in de huid van Aloi mag kruipen en een adembenemende wereld gaat verkennen. Tijdens een nieuwe PlayStation State of Play werden de eerste veertien minuten aan gameplay van de nieuwe game getoond. En geloof ons mensen: dit is iets waar onze hartjes behoorlijk wat sneller van gingen kloppen. En nee, dat is niet alleen omdat het een Nederlandse studio betreft. De game ziet er fantastisch uit en gaat  duidelijk voortborduren op het sterke eerste hoofdstuk. Skate en Koos hebben de gameplay bekeken en gaan zo hun eigen oordeel over de gameplay vellen in deze nieuwe Horizon: Forbidden West EvdWL.

De E3 trein komt op stoom

Met nog veertien dagen dagen en een beetje te gaan, ligt de E3 echt op de loer. Zondag presenteren we een uitgebreide video voor je om je te vertellen wat wij allemaal met de beurs gaan doen. Maar dat betekent uiteraard niet dat er niet nu al genoeg is om te bespreken. Zo gaat Ubisoft vandaag beelden laten zien van de nieuwe Far Cry game, heeft Sega de Sonic Colors remaster getoond en showde Dying Light 2 haar eerste beelden. Hoog tijd voor Koos en Skate om de balans eens op te gaan maken: Wat hebben we tot nu toe geleerd van al die beelden? Je vindt de antwoorden in deze nieuwe editie van EvdWL.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch