Menu Premium
Loading...

EvdWL over Hogwarts Legacy, The Quarry & trip Huey

18/03/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Ook deze week eindigen zoals je gewend bent met een nieuwe editie van Einde van de week Live. Want wat er is in de afgelopen dagen opnieuw veel gebeurd. Zo gaan we het in deze editie hebben over de allereerste buitenlandse trip van Huey en Shanna. Een reis naar Londen die je natuurlijk kunt zien in de nieuwe Premiumvision aflevering die volgende week zaterdag te zien gaat zijn. Verder hebben Huey, Jelle en JJ het natuurlijk over de eerste beelden van Hogwarts Legacy. In de PlayStation State of Play van afgelopen donderdag werd eindelijk getoond waar Warner Brothers mee bezig is. Wat vinden wij ervan. En hoe kijken we tegen de controverse aan ten opzichte van schrijfster Rowling?

Nieuwe beelden van Hogwarts Legacy

Daarnaast hebben Huey, Jelle en JJ het ook over de EA Play die niet doorgaat, The Quarry van 2k, het insane succes van Elden Ring, het nieuws rond Starfield, een nieuwe RPG van de makers van Dragon Age, vertraging bij Quantic Dreams met Star Wars Eclips, een fikse leegloop bij Xbox Studio The Initiative, gezeik rond Gran Turismo 7, en de live-action Resident Evil serie die eraan lijkt te komen. En nog veel meer. Je gaat het allemaal zien in deze editie van je favoriete Gamekings podcast, livestream en item van Einde van de Week Live. Ram dus maar snel op de play knop! 

Nieuwe laptop deals op de website van MSI

MSI heeft vanaf deze week een aantal nieuwe deals rond hun laptops klaar staan, onder het motto ‘omdat we vinden dat iedereen een betere laptop verdient’. Check gerust of er wat voor je bij zit. De actie staat hier voor je klaar; https://nl.msi.com/Promotion/you-deserve-a-better-laptop

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch