Menu Premium
Loading...

EvdWL over Half-Life: Alyx, Amazon, Saints Row en Dead Island 2

22/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je hebt de week weer overleefd en bent aanbeland bij vrijdag. En dan kijk je natuurlijk naar Einde van de Week Live. Want JJ, Skate en Jelle hebben weer genoeg nieuws van afgelopen week verzameld. Onder meer Half-Life: Alyx, Google Stadia, Amazon, Saints Row, Dead Island 2 en Rocket League. Variatie genoeg.

Half-Life: Alyx

Eindelijk een nieuwe Half-Life! Niet de Half-Life waar iedereen op gehoopt had natuurlijk, maar Alyx zal veel liefhebbers in ieder geval weer een tijdje tevreden houden. Het wordt een VR game, dat dan weer wel. Dus voor de mensen die geen groot fan zijn van VR: helaas. Vanaf maart 2020 gaat Alyx speelbaar zijn.

Dead Island 2 en nieuwe Saints Row

Die lijken er aan te komen. Beide games zijn al vol in ontwikkeling, maar er wordt niks gehaast. Volgens Koch Media’s CEO┬áKlemens Kundratitz is dit totaal niet nodig en willen ze de kwaliteit van beide games garanderen. Op Saints Row zul je echter nog een tijdje moeten wachten, want daar wordt volgend jaar pas wat over bekend gemaakt. Geduld is een schone zaak.

Amazon komt met game streaming dienst

Althans, zo lijkt het. Niet dat het verrassend is, want Amazon is een van de weinige grote bedrijven die game streaming nog niet heeft uitgeprobeerd. En gezien de situatie van Amazon: waarom ook niet? De geruchten werden de wereld in gegooid dankzij een vacature voor een ‘nieuws gaming initiatief’. Je mag het zelf zo invullen als je wil, maar het lijkt vrij duidelijk te zijn.

Wat verwacht jij van de aankomende Dead Island 2 en Saints Row? Denk jij dat Amazon de streaming war kan winnen, mochten ze zich er echt mee gaan bemoeien? Heb jij interesse in Half-Life: Alyx of laat je de game, mede vanwege VR, links liggen? Laat het weten in de comments hieronder en deel je mening met anderen!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch