Menu Premium
Loading...

EvdWL over GTA Trilogy, Call of Duty: Vanguard & nieuwe games PS5

13/08/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en ziet de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Voor je het weet is het al zo ver: het einde van de week. En die kun je dan lekker inluiden met een frisse editie van Einde van de Week Live. Wat ons betreft de nummer 1 talkshow van Nederland als het gaat om het bespreken en bediscussiëren van het gamenieuws van die week.  Deze keer schuiven Jelle en Koos aan. Steven had er graag bij geweest, maar een privé omstandigheid voorkwam dat (niks ernstigs). Die schuift dus volgende week aan. Nieuws om te bespreken is er meer dan genoeg. Van het het nieuws dat de GTA  Trilogy er aankomende oktober of november aankomt tot de mogelijke PlayStation State of Play en het lek rond Call of Duty Vanguard.  ga er maar lekker klaar voor zitten, want de discussie barst meteen los!

GTA Trilogy komt er aan, maakt gebruik van Unreal engine

Andere onderwerpen die aan bod komen zijn de shitshow rond Abandoned. De app die dan eindelijk iets van het geheimzinnige project zou gaan tonen, deed het niet. Wat is hier aan de hand? Of neem de Chinese overheid, die gaming ziet als opium voor kids. Klopt dat? Dat en meer zie en hoor je in deze nieuwe editie van EvdWL.

Fijne korting plus geschenk bij aankoop MSI gaming laptop met RTX 3060 aan boord

Bij aankoop van een MSI GF76 11UE-005NL gaming laptop met een 11e generatie Intell processor & een Nvidia GeForce RTX 3060 aan boord, bij MeGekko.nl, krijg je 150 euro korting plus je gratis earbuds ter waarde van €49,95.  Deze actie geldt t/m 10 september of zolang de voorraad strekt en OP=OP! Alle info vindt je hier

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch