Menu Premium
Loading...

EvdWL over GOTY games, ‘nieuwe PS5’, Epic vs Apple, Star Wars & Blizzard

07/05/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze gehele vrijdag hebben we een herkenbaar gezicht voor jullie. Kevin kwam vrijdag namelijk lekker buurten in Amsterdam en dus gaat hij samen met Koos en Jelle de hele dag plaatsnemen voor de cam en achter de mic. Natuurlijk mag EvdWL daarin uiteraard niet ontbreken. Dus, wat hebben deze week allemaal voor jullie klaar staan? Nou, wat dacht je van mogelijk nieuwe PS5 hardware? Of anders de rechtszaak tussen Apple en Epic, waar alleen al genoeg materiaal over is om een hele podcast over te maken? Of praten over de twee GOTY games die deze week uitkwamen? Enfin, je snapt ons wel. Veel kijkplezier met deze nieuwe EvdWL.

EvdWL en GOTY games 

Inmiddels komen de game releases een beetje op stoom. En in deze maand hebben we maar liefst twee potentiële Game Of The Year titels die vrij kort na elkaar zijn uitgekomen. We hebben het natuurlijk over Resident Evil Village en Returnal, waarvan laatstgenoemde ook nog eens een PS5 exclusive is. Twee titels die op de redactie als zeer prettig zijn ervaren. Sterker nog: wij geloven dat deze games wel eens een gooi gaan doen naar GOTY. De vraag is: is dit ook écht zo, of hebben wij onze roze gamebril op staan? Jelle, Koos en Kevin gaan hun eerlijke licht over deze stelling schijnen met zoals altijd de gezelligheid van EvdWL erbij.

Epic vs Apple

De rechtszaak tussen Epic en Apple is een interessante zaak om te volgen. Epic scoort namelijk als een malle met Fortnite, waar Apple graag geld van wil zien. Epic heeft echter bij lange na niet zoveel geld verdient aan Apple als aan de andere platforms waarop men Fortnite speelt. Kortom, wie heeft nu de beste case? De spanning tussen Apple en Epic liep hoog op deze week en daar komen Kevin, Jelle en Koos om de hoek. Zij hebben uiteraard wat te zeggen over deze rechtszaak. Veel kijk- en luisterplezier bij deze nieuwe EvdWL.

MSI komt 17 mei met fraaie aankondigingen over hun notebooks

Zoals we in de podcast al melden, gaat MSI 17 mei aanstaande een aantal fraaie aankondigingen doen met betrekking tot hun nieuwste notebooks. Als je meer wilt weten, houdt dan hun Instagram & Facebook account en website goed in de gaten! 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch