Menu Premium
Loading...

EvdWL over The Lord of the Rings: Gollum, Battlefield 2042 & Titanfall

03/12/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Het einde van de week is genaderd en dat betekent dat het bijna tijd is voor Sinterklaas. En niet alleen dat, het is ook nog eens dit weekend tijd voor The Game Awards van Geoff Keily. En de beste man heeft ons een aantal fraaie nieuwe aankondigingen beloofd. 2 uur in de nacht van zaterdag op zondag, voor wie wakker wil blijven. Eerst is het  ruim baan voor een nieuwe editie van Einde van de Week Live. We gaan praten over de verschillende interessante, rare en aparte nieuwtjes die ons de afgelopen week hebben gepasseerd. Zo gaan we het hebben over Battlefield 2042, Respawn’s Titanfall, Bungie en nog veel meer. Je ziet en hoort het allemaal in een gloednieuwe editie van EvdWL.

Gaat The Lord of the Rings: Gollum vet worden?

Battlefield 2042 is een ding momenteel . Want het gaat niet echt lekker met de game. Elke dag zijn er steeds minder spelers in het spel aanwezig. Daarom meldde DICE dat het tijd is om Battlefield 2042 flink onder handen te nemen. Met wat en hoe precies? Verder hebben we slecht nieuws voor de fans van de eerste Titanfall.  En goed nieuws voor de liefhebbers van Bungie. We hebben namelijk een anniversary te vieren. Ze bestaan 30 jaar. We gaan het hebben over de nieuwe film van The Matrix. Want het lijkt er op dat er een nieuwe ‘game’ aankomt. Of betreft het toch een VR-ervaring? Meer details daarover hoor je in EvdWL. Ook hebben we het nog even over Gollum. Hoe staat het met die game?

Check de kortingen van MSI.

Black Friday is al klaar. Maar MSI houdt het feestje nog even levendig. Hun Black Friday-aanbiedingen lopen namelijk t/m 5 dec door. Al deze aanbiedingen kun je hier op je gemak bekijken. Althans, tot en met 5 december.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch