Menu Premium
Loading...

EvdWL over Gears 5, The Witcher, Tokyo Game Show en Disney+

13/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het was de dag van de release van Borderlands 3 en van de Borderlands 3 stream, maar natuurlijk is er ook een EvdWL. Daan, Skate en Koos lopen voordat ze aan Borderlands 3 beginnen nog even door het nieuws heen. Geniet anderhalf uur lang van onder meer nieuws over Gears 5, de Netflix-serie van The Witcher en de Tokyo Game Show. Enjoy!

Gears 5 is daar!

De game is vorige week gereleased en kan gezien worden als de opening van een druk game-seizoen. Misschien wel de beste exclusive van Xbox sinds tijden is gisteren door Skate en Koos gereviewd, maar de game is natuurlijk ook tijdens EvdWL onderwerp van gesprek. Skate en JJ waren positief over de content en over de game in zijn geheel. De game heeft namelijk behoorlijk veel inhoud en lijkt voorlopig nog wel even vooruit te kunnen. Met een paar patches zal de game tevens nog een stuk beter gaan spelen. Reden zat dus volgens de mannen om in ieder geval een poging te wagen.

Release date van The Witcher Netflix-serie gelekt?

Nota bene door het Nederlandse kanaal van Netflix. Volgens de tweet (die inmiddels natuurlijk alweer verwijderd is) zou de serie van Netflix rond 24 december online komen. De serie focust zich op het verhaal uit de boeken. Dus niet het verhaal uit de games, het verhaal dat de meeste mensen waarschijnlijk wel kennen. Daardoor zijn de characters in de serie ook met aardig wat kritiek ontvangen. Hoe Yennefer, Geralt en Ciri in de boeken eruit zien, daar zal iedereen natuurlijk zijn eigen mening over hebben. Dit is echter wel de reden dat de main characters van de serie op aardig wat commentaar kunnen rekenen. Niet iedereen zal tevreden gesteld worden.

Disney+ krijgt voorlopig goede feedback

Daar lijkt het voorlopig in ieder geval op. De twee maanden gratis wordt door veel mensen gebruikt om het nieuwe platform te testen, en de reacties lijken vooral positief te zijn. Onder meer de Marvell en Star Wars-films zijn op het nieuwe platform al terug te krijgen.

Wat vind jij van Disney+ en ga jij het gebruiken in de toekomst? Wat vindt je tot nu toe van Borderlands 3? Ben jij tevreden of niet tevreden over de characters van de Witcher Netflix-serie?

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch