Menu Premium
Loading...

EvdWL over Final Fantasy VII, Capcom, Bethesda & Assassin’s Creed

17/06/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Dé afsluiter van de week staat gewoon lekker voor klaar en kan zo naar je beeldscherm. We zitten ook deze week nog een beetje in de ‘E3’ sfeer en zagen opnieuw een flink aantal aankondigingen, nieuwe games en trailers voorbijkomen. En die gaan Huey, Jelle en Koos even lekker samen met jullie doornemen. Waar werden ze blij van, wat viel tegen en wat was interessant? Wat leverde de Final Fantasy VII 25th anniversary stream op? Hoe vonden ze de Capcom Showcase? Hoe kijken ze aan tegen de feestelijkheden rond Assassin’s Creed? Wat weten we meer over de games van Bethesda? De drie heren zijn aangeschoven achter de desk en zitten klaar om de afgelopen week met je door te nemen. Al het belangrijke nieuws zie en hoor je voorbij komen in de EvdWL van vrijdag 17 juni 2022.

Aziatische week met Final Fantasy VII en Capcom presentaties

Het was deze week qua ‘E3’ even de Aziatische maand. Zowel Capcom als Square produceerden een stream en toonden hun games voor het aankomend jaar. Zat er wat tussen voor de heren en hoe vonden zij dat deze twee Japanse grootmachten het deden? Ubisoft liet een teken van leven zien met hun feest rond Assassin’s Creed. Zagen de drie daar nog interessante zaken voorbij komen? Ook wordt er gepraat over de nieuwe game van Kojima, de vermeende PS5 Pro controller en de remake van The Last of Us. Ga er dus maar even lekker voor zitten, koud drankje erbij en begin het weekend op frisse wijze met deze nieuwe editie van Einde van de Week Live.

Nieuwe notebooks MSI in de spotlights

MSI zet dit keer hun vers aangekondigde Notebooks in de spotlights. Denk aan de Titan GT77 met desktop prestaties en de Raider GE67 met OLED scherm. Wil je meer informatie over deze laptops, check dan even deze link

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch