Menu Premium
Loading...

EvdWL over films, lootboxes in Apex Legends en return of investment

16/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Weekend! De week is weer bijna voorbij en dus is Einde van de Week Live er weer! Koos heeft een paar nieuwtjes verzamelt om te bespreken tijdens het item. Daan en Jelle zitten voor je klaar om samen met Koos met een biertje erbij deze nieuwtjes door te nemen en zo de week af te ronden. Onder meer Apex Legends en het filmnieuws van afgelopen week wordt doorgenomen. Daarna is het tijd voor weekend!

Geen Filmkings, maar wel Filmnieuws!

Want als er geen Filmkings is, betekent het niet dat de wereld van films gewoon stilstaat. Integendeel! Zo was er nieuws over de nieuwe Sonic-film (dan weet je wel waar het over gaat), Blomkamp die niet zal meewerken met RoboCop Returns en Ewan McGregor die misschien zal terugkeren in een Star Wars TV-serie van Disney. Dit wordt allemaal even snel doorgenomen zodat je toch weer bij bent en je up-to-date het weekend in kan gaan!

Lootboxes in Apex Legends

Ja, het is weer eens zover. Na het nieuws van afgelopen week omtrent de odds van lootboxes die door Microsoft, Nintendo, Playstation en veel grote developers openbaar gemaakt dienen te worden gaat EA gewoon verder. Apex Legends wordt door EA na een goed begin steeds meer gebruik om extra inkomsten te genereren. De komst van lootboxes zorgt ervoor dat er meer een pay-to-win-systeem in de game komt. Niet zoals bij Destiny, waarbij er een zelfde soort systeem wordt ingesteld maar dan zonder echt geld maar met resources uit de game. Daar komt ook het gesprek over EA en return of investment te sprake. Jelle heeft daar wel zo zijn ideeën over…

Need For Speed Heat Trailer

Geen lootboxes in deze game! Deze week dropte er ook een nieuwe Need For Speed trailer. De nieuwe game heet Need For Speed Heat. Even later werd ook bekend dat er in de game geen lootboxes aanwezig zullen zijn. Dit is dus tegenstrijdig aan de situatie van Apex Legends, waar de lootboxes nu meer dan ooit aanwezig zijn.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch