Menu Premium
Loading...

EvdWL over de oorlog in Oekraïne, Elden Ring & Dragon Age 4

25/02/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Welkom bij een gloednieuwe editie van EvdWL. Het is het/de ideale podcast, item en livestream om je week goed mee af te sluiten. Zoals altijd gaan we vandaag het nieuws bespreken van de afgelopen week. Want er is een hoop gebeurd. Vandaag zitten Jelle en Skate er gezellig bij. Ze hebben ze het over onder andere Elden Ring, Dragon Age 4, Call of Duty en nog veel meer. Je ziet en hoort het allemaal in deze editie van Einde van de Week Live. Klik dus maar snel op de Play knop.

Het is de release week van Elden Ring

We beginnen we deze editie echter over de vreselijke gebeurtenissen in Oekraïne. Hoe beleven we de inval? Zijn we bang voor een grotere oorlog? Daarna focussen Jelle en Skate zich toch op de nieuwtjes. Zo hebben ze het over Elden Ring. Want die game is natuurlijk vandaag uitkomen. Daarnaast gaan de twee het hebben over Call of Duty. Want het lijkt erop dat we volgend jaar de main game niet gaan zien. Is dat een juiste keuze van Activision/Blizzard? Verder hebben ze het over Dragon Age 4. Want we wachten al een tijdje. We hebben wat nieuws over de ontwikkeling. Hebben wij nog zin in de game? Dit en nog veel meer ga je zien en horen in de editie van EvdWL van vrijdag 25 februari

Gratis Gaming Backpack bij aankoop van een MSI laptop met een 12e generatie Intel Processor

MSI heeft ook deze week een leuke aanbieding voor je in petto. Bij aankoop van geselecteerde Gaming Laptops met de 12e generatie Intel processor aan boord krijg je bij o.a. Informatique een gratis Gaming Backpack. De link naar de aanbieding toont je leidt de GS Stealth modellen, maar de actie is ook geldig op de GE Raider en GP Vector modellen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch