Menu Premium
Loading...

EvdWL over Elden Ring, de volgende GTA 6 trailer & Borderlands 4

23/02/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Het is vrijdag en het weer is niet om over naar huis te schrijven. Des te meer reden om lekker onderuit gezakt op de bank te kijken naar een nieuwe editie van Einde van de Week Live. De talkshow die we al achttien jaar vlak voor het weekend klaarzetten opdat je vrolijk de twee tofste dagen van de week in gaat. Deze editie van EvdWL gaat op zeker plezier, warmte en een dosis ongein je huiskamer binnen zwengelen. Zo hebben we onder andere een speciale gast met Donny en proberen we verbinding te krijgen met Huey in Mexico. Verder is er meer dan genoeg gespreksstof. Wat dacht je van de nieuwe trailer van de Elden Ring DLC, de eerste Borderlands film trailer en de datum van van de volgende GTA 6 trailer. Dit alles en veel meer zie en hoor je voorbij komen in de Einde van de Week Live van vrijdag 23 februari 2024.

Nieuws over Elden Ring DLC, GTA 6 en de PS VR2

En er valt veel meer te bespreken. De PlayStation Portal is gehacked. Wat zijn de gevolgen. De PS VR2 gaat nu ook PC-games kunnen draaien. Waarom en is dat goed nieuws? En gaat Xbiox nu wel of niet all in met digital only? Tot slot is daar ook een nieuwe editie van Cool & Serious Uncool.

De MSI Stealth 14 AI Studio laptop biedt fijne mix van werk & fun 

MSI showt deze week de Stealth 14 AI Studio in EvdWL. Een labtop die een perfecte combi van werk en vermaak vormt. Aan boord bevinden zich de nieuwe Intel® Core™ Ultra 7 155H processor, de NVIDIA RTX 4060 videokaart  (aangedreven door NVIDIA Studio drivers à voor optimaal gebruik van programma’s als Adobe Photoshop), een 1 TB SSD, 16GB RAM aan intern geheugen en een 14.5 INCH, 2.8K 120HZ OLED Display. Interesse in deze laptop, hier vind je alle info en de aanbieding. 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch