Menu Premium
Loading...

EvdWL over Dragon Ball Z, Diablo IV & Star Wars KOTOR

19/08/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jeeeuj tijd voor een nieuwe Einde van de Week Live, altijd laat maar never te laat. Vandaag zitten Daan, Jelle en Daan voor je klaar om het belangrijkste nieuws van de week met je door te nemen.

Dragon Dragon, Rock the Dragon

Ik heb geen idee meer hoe we erop kwamen maar uiteindelijk bleek 50% van Einde van de Week Live te gaan over onze liefde voor Dragon Ball Z. Wie is er niet opgegroeid met Cartoon Network en deze ongelofelijke anime die menig puber Gamekingetje in vervoering heeft gebracht. Wist je trouwens al dat Dragon Ball Super Heroes vanaf deze week te zien is in de Nederlandse bioscopen? Zelfs met Japanse dub! Wie was jouw favoriete DBZ character? Die van Jelle is Krillin, die van Koos Freeza en die van Daan is nog steeds een geheim.

Embracer Group strooit met geld

De Embracer Group heeft flink huisgehouden in de game industrie deze week. Na een aantal overnames hebben ze zich ook gestort op een gigantische franchise. Zo heeft de Embracer Group ook The Lord of the Rings & The Hobbit IP opgekocht, alleen voor de games dan uiteraard. Gaan we ooit weer die gouden tijden herleven van The Lord of the Rings: The Two Towers op de PS2 met co-op? Het is in elk geval de natte droom hier op de redactie en we nemen dan ook met niets minder genoegen. Ook wist de Embracer Group nog ff een update te geven over Star Wars Knights of the Old Republic. Aspyr Media is van het project gehaald (godzijdank), Avalanche Studios mag het nu gaan laten zien nadat een interne demo niet goed genoeg werd bevonden.

Activision Blizzard laat weten hoe je geld kunt uitgeven in Diablo IV

In nieuws dat niemand zal verbazen heeft Activision Blizzard een volledige blog besteed aan alle manieren waarop je geld kunt uitgeven in Diablo IV. Zo kun je je creditcard stukslaan op cosmetics en kennelijk niet-pay-to-win XP boosts waarmee je je character sneller kunt levellen. Maar no worries, dit zit in een season pass waarbij je dit ‘gratis’ kunt verdienen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch