Menu Premium
Loading...

EvdWL over de Xbox Series X en The Game Awards

13/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je hebt de week weer overleefd en dus is het tijd voor Einde van de Week Live. Om het weekend te openen nemen JJ, Jelle en Koos al het nieuws van deze week door. Er wordt vooral gefocust op wat er donderdagnacht is gebeurd. The Game Awards zorgden namelijk voor behoorlijk veel nieuws. Zo werd Project Scarlett onthuld als de Xbox Series X, terwijl alle prijzen van The Game Awards natuurlijk ook werden verdeeld. Tevens worden er een paar trailers bekeken en beoordeeld.

De Xbox Series X

Dat is dus zoals Project Scarlett zal gaan heten. Tot afgelopen nacht was dit de naam die bij alles en iedereen bekend was. Tot The Game Awards daar waren. Toen kwam Phil Spencer, zonder dat er ook maar iets gelekt was, met de Xbox Series X. Een daverende verrassing waar weinig mensen rekening hadden gehouden. Zo verrassend zelfs, dat alle andere trailers ineens niet meer zo interessant waren. De aankondiging en trailer van Hellblade II, de eerste exclusive van de Xbox Series X, was daarna behoorlijk episch te noemen. En Jelle ziet de trailer in deze EvdWL voor het eerst.

The Game Awards

We gaan ze hier zeker niet allemaal noemen (daar hebben we een nieuwsbericht voor), maar Sekiro en The Outer Worlds waren de grote winnaars van The Game Awards. The Outer Worlds veroverde meerdere prijzen, terwijl Sekiro er (tot vreugde van Skate) met de prijs Game of the Year vandoor ging. De prijs waar het natuurlijk allemaal om draait.

Trailers, trailers en nog eens trailers

En nog meer trailers. Trailers van Ghost of Tsushima (zoals beloofd was), Gears Tactics (met release datum), de remake van Final Fantasy 7, Godfall en Hellblade II. Stuk voor stuk grote games waar veel mensen graag beelden van zien. In deze EvdWL bekijken de heren de belangrijkste trailers nog een keer.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch