Menu Premium
Loading...

EvdWL over de ‘waanzin’ rond beschikbaarheid PS5 & ‘game’ Abandoned

25/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

“Deze editie van EvdWL wordt mede mogelijk gemaakt door MSI Notebooks, alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site!”

Wat is een vrijdag zonder EvdWL? Nu ja, feitelijk gewoon een vrijdag. Maar goed, voor ons eigen fantasie denken we dat het dan een ietwat mindere dag gaat zijn. Om dat te voorkomen maken we dus ook op deze dag een nieuwe aflevering van de talkshow. Onderwerpen waren er deze week genoeg. Neem nu de ‘waanzin’ rond de beschikbaarheid van de PS5 en de ‘game’ Abandoned. Er kwamen in NL de afgelopen week weer een paar duizend PS5 consoles op de markt. En dan gaat het meteen los. En hard ook. Bij Coolblue had men naar eigen zeggen 300.000 gegadigden voor een loting van 600 PS5 ‘s. Hoe dan? En als 300.000 mensen een PS5 willen. Hoe lang duurt het dan voordat een console ‘gewoon’ in de winkels ligt? Als dit geen mooi onderwerp is om even goed over door te praten, dan weten wij het ook niet     

Heel Nederland wil een next gen van PlayStation

Of neem nu het hele verhaal rond de ‘game’ Abandoned die in Nederland gemaakt zou worden. Wat denken we daar van? Gaat het hier wel of niet om Silent Hill en houdt Kojima ons voor de gek of hebben we hier te maken met een kleine developer die veels te hard van stapel is gelopen en nu op blaren zit. Of is het een slimme marketing truc om een app te lanceren waarmee je straks optimaal trailers uit de online PlayStation events kunt bekijken. Niemand weet het meer zeker. is deze situatie leuk? Of worden we er nu een beetje moe van en willen we duidelijkheid. Koos en Jelle nemen het met je door.   

Snapt iemand nog het verhaal rond PS5 game Abandoned?

Maar er is natuurlijk ook volop ruimte voor leuk nieuws.  De nieuwe Battlefield die er aan komt. de brandende ambitie van de developer Arakami als het gaat om zijn game Forspoken. Cyberpunk 2077 dat terug is in de PS Store. Geruchten over het aanstaande PlayStation event en de komst van een nieuw verhaal in de machtige en prachtige wereld van Ghost of Tsushima. Je hoort en ziet het allemaal in de EvdWL van vrijdag 25 juni.

Koop een GS66 laptop met 160 euro korting

Sponsor MSI heeft een actie rondom de GS66 Stealth bij Megekko lopen. Deze laptop met een Intel i7- 16GB RAM en een 1660Ti videokaart aan boord kun je nu, alleen daar met 160 Euro korting kopen. Interesse in deze laptop, hier kun je hem aanschaffen.  

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch