Menu Premium
Loading...

EvdWL over Summer Game Fest, Ubisoft, gratis Fortnite & nieuwe Mafia

06/05/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Het is bijna weekend en is het alom bekend wat er komen gaat. Het weekend én een gloednieuwe editie van Einde van de Week Live. Het vrijdagse item, livestream en podcast waarin we alle het nieuws bespreken van de afgelopen week. En dat is vandaag niet anders. Daan en Koos gaan het dit keer onder andere hebben over de datum van het Summer Gamefest, Fortnite dat gratis speelbaar is via Xcloud, de problemen rond Call of Duty en nog veel meer. Je gaat het allemaal zien en horen in deze editie van EvdWL.

EvdWL over de Summer Game Fest

Nu de zomer er a bijna aankomt, kijken we als gamers automatisch uit naar de E3 periode. Dat zit er gewoon in gebakken. maar er is geen echte E3 dit jaar. Gelukkig dus dat Geoff Keighley en Xbox toch nog een beetje de sfeer er in houden. De ‘E3 periode’ wordt afgetrapt met het Summer Game Fest. En dat is precies waar we het vandaag over gaan hebben. We weten namelijk de datum en de uitzendtijd. Verder hebben we nieuwtjes over Ubisoft, Embracer Group, Square Enix,  de nieuwe Mafia-game, Call of Duty en de Tweede Wereldoorlog, Fortnite gratis via de Xcloud, een nieuwe World of Warcraft game voor de mobile, de aftrap van seizoen 10 in Apex Legends, de nieuwe update Halo Infinite, Battlefield 2042 naar de Xbox Game Pass, speciale Star Wars Xboxen en nog veel meer. Dit allemaal in deze editie van EvdWL. Klik maar snel op de Play knop van de website, YouTube kanaal of van je favoriete podcast app. 

Maar liefst 600 euro korting op MSI laptop met 12e generatie i9 processor en RTX3080 videokaart

De sponsor van EvdWL, MSI, bied je deze week een wel hele mooie deal. Je krijgt namelijk maar liefst 600 euro korting op de MSI GP76 Vector (12UH-426NL) bij Alternate. Een gaming laptop met een 12e generatie i9 processor en RTX3080 videokaart aan boord! Als je interesse hebt dan vind je hier de aanbieding.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch