Menu Premium
Loading...

EvdWL over de strijd tussen Xbox en PlayStation, Elder Scrolls & EA Play

02/07/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door MSI, alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Het is vrijdag en we hebben een duo klaar zitten wat je de laatste maanden weinig bij elkaar hebt gezien op de vrijdag. We hebben het over niemand minder dan JJ en Skate. De veteranen hebben dienst omdat de Young Guns op trip zijn voor Premiumvison #5. Een Einde van de Week Live overslaan, dat doen we niet. En dus gingen de heren zitten. Om hun wisdom en knowledge te spuien. En er valt genoeg om over te babbelen. Wat dacht je van de aankomende EA Play. Welke games gaan ze tonen. De nieuwe aankoop van Sony World Wide Studio’s en de uitspraak van baas Hermen Hulst dat ze geen ratrace met Microsoft willen aangaan. Geen Xbox versus PlayStation voor hem dus…

Gaat EA Play op 22 juli flink rocken?

EA Play komt er aan. 22 juli is de datum om precies te zijn. En als we de geruchten gaan geloven, kan het best wel eens een hele vette editie worden. Want wie er nu niet kijken naar info en beeld over de nieuwe Battlefield, Dragon Age en Dead Space? Geloven JJ en Skate de geruchten?

Xbox vs PlayStation

En wat vinden de heren van de aankoop van Housemarque door PlayStation? Meer dan verdiend? En hoe kijken ze aan tegen de uitspraken van Hermen Hulst dat PlayStation niet aan de ratrace willen meedoen die Microsoft is begonnen met een aantal grote aankopen, waaronder Bethesda. Is dat bewust beleid of hebben ze gewoon de doekoe niet. Dit en veel meer onderwerpen komen allemaal aan bod in deze editie van Einde van de Week Live.

MSI heeft aantal deals voor de nieuwe MSI GF Katana laptops met RTX 3050 en 3050Ti aan boord

Sinds 1 juli kun je een voordeeltje scoren als het om de nieuwste MSI GF Katana modellen. Deze laptops beschikken over de nieuwste Nvidia GeForce RTX 3050 en 3050Ti videokaarten! De deals kun je hier bekijken

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch